Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου παραμονής ανέβηκε η Αγί Βαρβάρα, μετά την εκτός έδρας νίκη που πέτυχε επί της ΑΕ Ηρακλής/Θέρισος με 3-0. Η ομάδα του Δημήτρη Κόκκινου νιώθει πλέον πιο άνετα στη “μάχη” της παραμονής ενώ η Ένωση μπαίνει σε περιπέτειες και χρειάζεται βαθμούς, έτσι ώστε να αποφύγει τα πλέι-άουτ.

Στο 30ʼ′ ο Νικολάου με εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Χατζιδάκη, ενώ η Ένωση είχε δυο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο. Στο 53ʼ′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με σκόρερ τον Κοσμαδάκη (1-0). Στο 70ʼ′ ο Κοζορώνης Ν. πέτυχε το 0-2.

Στο 75ʼ′ ο Κοζορώνης Ν. κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Καραμηνά, με τον ίδιο να το εκτελεί όμως ο Χατζιδάκης κατάφερε να αποκρούσει. Στο 77ʼ ο Γιακουμάκης βρέθηκε τετ α τετ αλλά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 80ʼ′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Φασουλάκη και στο 90ʼ′ ο Καραμηνάς ανέτρεψε αυτή την φορά τον Κοσμαδάκη μέσα στην περιοχή και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Νικολάου ο οποίος ευστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Οι δυο ομάδες είχαν αρκετές ελλείψεις, με τους γηπεδούχους να επηρεάζονται περισσότερο και ειδικά με την αναγκαστική αλλαγή στο 2ο μόλις λεπτό του Γαργανουράκη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαυραντωνάκης.

ΗΡΑΚΛΗΣ/ΘΕΡΙΣΣΟΣ: Χατζιδάκης, Κωστάκης, Μπιλτσάρι, Καραμηνάς, Φανουράκης Κ., Βιστάκης, Γαργανουράκης (2′ λτρ Βασιλάκης – 70ʼ′ Μπουμπουλάς), Ντινελάρι, Νταουσιάνης, Φασουλάκης, Σκουλούδης (60ʼ′ Σκούφος).

ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ: Σπανός, Ζαχαριουδάκης, Μαλλιάκας, Τσούλλος, Πολάκης, Σακαρέλης (75ʼ′ Λαπάκης), Κοζορώνης Ν., Πρίφτης (46ʼ′ Κοζορώνης Δ.), Κοσμαδάκης, Νικολάου, Γιακουμάκης (80ʼ′ Μανωλακάκης Δ.).

 

AEK-ΕΓΟΗ 1-1

Στο φινάλε κατάφερε η ΑΕΚ να ισοφαρίσει τον ΕΓΟΗ και να πάρει την ισοπαλία (1-1) στο γήπεδο του Αλμυρού.  Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο. Στο 30ʼ′ ο Χαρμπής άνοιξε το σκορ για τον ΕΓΟΗ, ενώ στο 35ʼ′ ο Μπεζάνης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας της Βαγιάς, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Περυσινάκης πάσαρε για τον Μπεζάνη, αλλά αυτός αστόχησε.  

Στην επανάληψη η ΑΕΚ ανέβασε στροφές, δημιούργησε ευκαιρίες και τελικά έφτασε στην ισοφάριση στο τέλος με τον Καραντινό, παίρνοντας τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Φουκάκης Γ.

ΑΕΚ: Αλνασάν, Ζουρλαντώνης, Σιδηρόπουλος, Ευαγγελόπουλος, Βασιλάκης, Τσομπανάκης (60ʼ Τζιώτης), Τζέρτζι, Αφεντόπουλος(65ʼ Καραντινός), Μπαρκάτσας, Καζάκος, Μπέης

ΕΓΟΗ: Ανδρικάκης, Κέσκος, Σκαλιδάκης (20ʼ λ.τ. Βυνιχάκης), Τσαγκαράκης, Καπελώνης, Άουγκλεν (70ʼ λ.τ. Χονδρογιάννης), Λαμπότι, Χαρμπής (50ʼ λ.τ. Νίκας), Μπεζάνη, Περυσινάκης.



 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΖΟΥΡΑΡΑΚΗΣ: «Μας επηρέασαν οι αλλαγές»

Aπό τις τρεις αναγκαστικές αλλαγές επηρεάστηκε ο ΕΓΟΗ, σύμφωνα με τον προπονητή του Μιχάλη Ζουραράκη: «Στο δεύτερο ημίχρονο μας επηρέασαν οι αναγκαστικές αλλαγές. Στο τέλος προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε το σκορ, όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και δεχθήκαμε την ισοφάριση».

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γιάννης Μεσσαριτάκης τόνισε:

«Είχαμε τον έλεγχο και την κυκλοφορία στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να δημιουργήσουμε αξιόλογες φάσεις ενώ δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες και καταφέραμε τελικά να ισοφαρίσουμε».