Το πιο σημαντικό φετινό του παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Βʼ Εθνικής δίνει αύριο το “Ηράκλειο” στα Δυο Αοράκια με αντίπαλο τον Παπάγου για τη 16η αγωνιστική.

Μετά τις τρεις σερί ήττες και ιδιαίτερα την τελευταία εντός έδρας από τον Αμύντα στην παράταση που “πόνεσε” πολύ, το τοπικό συγκρότημα βρίσκεται πλέον σχεδόν με την πλάτη στον τοίχο.

Η νίκη είναι κάτι παραπάνω από υποχρεωτική για τους παίκτες του Βασίλη Ράλλη εάν δεν επιθυμούν να βρεθούν μέσα στην επικίνδυνη ζώνη μετά την ολοκλήρωση αυτής της αγωνιστικής.

Το άγχος είναι ο πιο βασικός αντίπαλος για το “Ηράκλειο” χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Παπάγου (6ος στην κατάταξη) δεν είναι υπολογίσιμος. Αναμφίβολα κρίνεται απαραίτητη η δυναμική παρουσία του φίλαθλου κόσμου στις εξέδρες του αχανούς γυμναστηρίου για να δώσουν ώθηση στην προσπάθεια των γηπεδούχων. Διαιτητές του πολύ σημαντικού αυτού αγώνα θα είναι οι Παντελίδης-Σπυρόπουλος Αντ.

Θα παίξουν ακόμα αύριο Φάρος – Περιστέρι, Μαρούσι – Πανερυθραϊκός, Χολαργός – Ιωνικός Ν. , Κύμη – Φιλαθλητικός, Δούκας – Αγ. Παρασκευή , Ίκαρος – Αμύντας.



Ρεπό ο ΟΦΗ



Ευκαιρία για ξεκούραση και...ανάσες για τους παίκτες του ΟΦΗ, καθώς λόγω της ματαίωσης του αγώνα με τον Ηλυσιακό (αποσύρθηκε απο το πρωτάθλημα της Α2 και ο ΟΦΗ παίρνει δίχως αγώνα τη νίκη), ο Φώτης Τακιανός έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του. Η κίνηση αυτή απο τον τεχνικό τιμ κρίθηκε επιβεβλημένη, καθώς η ομάδα είναι κουρασμένη λόγω των απουσιών και των τραυματισμών κι έτσι ο Τακιανός, αποφάσισε να μη γίνει ούτε φιλικό παιχνίδι.

Την καθιερωμένη της γιορτή θα κάνει εξάλλου αύριο (12μ.)  στο Βαρδινογιάννειο Aθλητικό Kέντρο η ακαδημία μπάσκετ του ΟΦΗ. Στη γιορτή έχει προσκληθεί και η ανδρική ομάδα, ενώ θα γίνει και η κοπή της πίτας. Οι άνθρωποι της ακαδημίας του ΟΦΗ κάνουν ετοιμασίες για μια όμορφη εκδήλωση, με μπάρμπεκιου και φαγητά που θα φέρουν οι γονείς των αθλητών.

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας θα γίνουν σήμερα οι εξής αναμετρήσεις: Ερμής Λ.- Καβάλα, Αετός- Εθνικός, Λαύριο – Αρκαδικός, Δόξα Λ. – Ηρακλής, Λιβαδειά – Παγκράτι, Ψυχικό – Φίλιππος.