Εκδήλωση για τα 35 χρόνια χωρίς το Νίκο Ξυλούρη

Από τον “Αετογιάννη” παράλληλα με μεγάλη φιλανθρωπική διοργάνωση


Μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση με σημαντικούς καλλιτέχνες, ένα αφιέρωμα στο Νίκο Ξυλούρη, οργανώνει ο Όμιλος Παιδείας και Πολιτισμού «Αετογιάννης» την ερχόμενη Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στις 2 το μεσημέρι στη μεγάλη αίθουσα του κέντρου «Κουρήτες».

Ψαραντώνης, Ψαρογιάννης, οικογένεια Ξυλούρη, Μιχάλης Κουνάλης, Βαγγέλης Πυθαρούλης, Ηλίας Χορευτάκης και πολλοί άλλοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να συγκεντρωθούν τρόφιμα - φάρμακα - ρούχα – παιχνίδια – σχολικά για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη!

35 χρόνια από το θάνατο

του Νίκου Ξυλούρη

Την ημέρα της φιλανθρωπικής εκδήλωσης, 8 Φεβρουαρίου 2015 συμπληρώνονται 35 χρόνια από το θάνατο του Νίκου Ξυλούρη. Για το λόγο αυτό ο όμιλος αποφάσισε να κάνει ειδικό αφιέρωμα στη ζωή, το έργο και τη μουσική του σπουδαίου Κρητικού ερμηνευτή. Μαζί θα βρίσκονται αντιπρόσωποι της μεγάλης μουσικής οικογένειας των Ξυλούρηδων όπως οι Αντώνης Ξυλούρης (Ψαραντώνης), Γιάννης Ξυλούρης (Ψαρογιάννης), Λάμπης Ξυλούρης, Νίκη Ξυλούρη, καθώς και μουσικοί της οικογένειας της 3ης και 4ης γενιάς. Επίσης, το κάθε μουσικό συγκρότημα που θα εμφανιστεί θα παρουσιάσει και μια σειρά από τραγούδια του αείμνηστου Νίκου Ξυλούρη.

Σπουδαία ονόματα

υποστηρίζουν την εκδήλωση

Την εκδήλωση θα παρουσιάζει ο γνωστός τηλεοπτικός παρουσιαστής Γιώργος Βιτώρος. Την προσπάθεια αυτή υποστηρίζουν αφιλοκερδώς πολλοί γνωστοί και σημαντικοί καλλιτέχνες της παραδοσιακής κρητικής μουσικής, ενώ θα παρουσιαστούν παλαιοί αλλά και ευρύτερα διαδεδομένοι χοροί της Κρήτης από τους μικρούς και μεγάλους μαθητές του Ομίλου. Για άλλη μια φορά τα μέλη από τα κεντρικά και τα παραρτήματαά μας, θα ενωθούν, σε ένα χώρο και θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν, να χορέψουν, να ανταλλάξουν γνώσεις, να εξασκηθούν στο Μεγάλο Γλέντι στο οποίο θα παίζουν πάνω από 20 σπουδαίοι μουσικοί! Θα υπάρχει πλούσιο μενού, με απεριόριστο εμφιαλωμένο κρασί και αναψυκτικά μόνο με 15 ευρώ. Τα παιδιά νηπιαγωγείου - δημοτικού έχουν δωρεάν είσοδο! Οι θέσεις είναι αριθμημένες.

Προσκλήσεις διατίθενται από τα κεντρικά του Ομίλου, Έβανς 90 , Καινούρια Πόρτα, Ηράκλειο,

Τηλ. 2810.33.33.33, 6955.10.33.10,

www.Aetogiannis.gr.