Γιώργος Διαμαντάκος
Ξεκίνησε την καριέρα του στον Σπαρτιατικό και από το 2012 φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.  Είναι η βασική κολόνα των εθνικών ομάδων, εδώ και αρκετά χρόνια, κερδίζοντας πέρσι μια θέση στην καλύτερη 5άδα της διοργάνωσης. Έχει ακόμη επιλεχτεί και στη All-Star ομάδα Νέων Αθλητών της Fiba Europe. Το μέγεθος (2.16), η δύναμη και η ικανότητα να βάζει τη μπάλα στο καλάθι τον έχουν αναδείξει ως έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην ηλικία του σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Έχει τα χαρακτηριστικά των σέντερ που έχουν εκλείψει τα τελευταία χρόνια από το μπάσκετ και παρότι συνηθίζεται να λέγεται ότι τέτοιοι ψηλοί “ωριμάζουν” καθυστερημένα, έχει σημειώσει τεράστια βήματα προόδου.

Mιχάλης Καμπερίδης
Το “πληθωρικός” είναι το επίθετο που τον χαρακτηρίζει, καθώς είναι από τους λίγους παίκτες που μπορούν να παίξουν αρκετές θέσεις και να κάνουν τα πάντα μες στο γήπεδο. Παίζει με πρόσωπο, είναι εξαιρετικός ριμπάουντερ και αμυντικός, μπορεί να σουτάρει από μακριά... Δεν είναι τυχαίο ότι είχε συμμετοχή στις πρώτες θέσεις αρκετών στατιστικών κατηγοριών της Α2 όπως τα ριμπάουντ (4ος με 199), τα κερδισμένα φάουλ (13ος με 112), τα κλεψίματα (16ος με 29) και στα κοψίματα (9ος με 14).
Ξεκίνησε την καριέρα του στον Μανδραϊκό και τα τελευταία τρία χρόνια παίζει στον Φιλαθλητικό.
 
Γιάννης Κουζέλογλου
Παίκτης με μεγάλη προοπτική λόγω σωματικών και τεχνικών χαρακτηριστικών. Παίζει τόσο στο “3”, όσο και στο “4” και είναι πληθωρικός στο παιχνίδι του. Μπορεί να σουτάρει, να παίξει 1on1, να περάσει με πρόσωπο τον αντίπαλο του, ακόμη και να κατεβάσει τη μπάλα.
Παρά το νεαρό της ηλικίας του πέρσι ήταν πρώτος σκόρερ του Μαντουλίδη με 18.0 πόντους ανά παιχνίδι. Έχει εμπειρία από διεθνείς διοργανώσεις, έχοντας αγωνιστεί σε 14 ματς με την Εφήβων (6.4 πόντοι). 
 
Πάρης Μαραγκός
Ο “Αμερικάνος” της ομάδας, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στο κολέγιο Τζορτζ Ουάσινγκτον, ενώ φέτος το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για το γειτονικό Αμέρικαν. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, κάνοντας το ντεμπούτο του στην ανδρική ομάδα το 2011 (δύο παιχνίδια και 4.51ʼ). Από μικρή ηλικία είχε ξεχωρίσει ως ο καλύτερος ψηλός της φουρνιάς του “1994” κάνοντας θραύση με την παιδική ομάδα του “τριφυλλιού” (πρωταθλητές Ελλάδος τη σεζόν 2009-2010). Είναι χαρακτηριστικό ότι με την Παίδων έχει 50 συμμετοχές έχοντας 6.5 πόντους ανά παιχνίδι. Μόλις τέσσερις παίκτες έχουν περισσότερες συμμετοχές από αυτόν στην ιστορία της Παίδων (Πέττας, Ρώσσης, Λιώδης και Άνθης).
 
Λευτέρης Μποχωρίδης
Παρότι είναι 20 ετών κουβαλάει ένα πλούσιο βιογραφικό, έχοντας διακρίσεις και τίτλους με την παιδική και την εφηβική ομάδα του Άρη με πρωταθλήματα το 2011 και το 2013. Έκανε ντεμπούτο στην εθνική Παίδων το 2010 (2 ματς - 4 πόντοι), ενώ πέρσι ήταν ο βασικός πλέι-μέικερ της εθνικής Νέων.
Είναι από τους πιο έμπειρους παίκτες αυτής της ομάδας, καθώς αγωνίζεται σε ανδρικό επίπεδο από το 2011 με την ομάδα του Άρη. Είναι ένα ψηλό γκαρντ που παίζει και στις δύο θέσεις, αποτελώντας έναν γκαρντ που ξέρει να δημιουργεί φάσεις για τους συμπαίκτες και τον εαυτό του. Είναι αριστερόχειρας και διακρίνεται για την επιθετική του δεινότητα, κυρίως μετά από πικ-εν-ρολ.
 
Στέλιος Πουλιανίτης
Θεωρείται από τους πιο έτοιμους σωματικά παίκτες της ηλικίας του, καθώς είναι ένας πολύ δυνατός γκαρντ, με καλό πρώτο βήμα και προσωπικότητα, την οποία δείχνει τόσα χρόνια στα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Φέτος αγωνίστηκε και στην ανδρική ομάδα του Άρη, έστω και για μερικά δευτερόλεπτα.
Αποτέλεσε μέλος της Εθνικής Παίδων, έχοντας 12 συμμετοχές (2.17 πόντους μέσο όρο). Ξεκίνησε την καριέρα του από τα “Αστέρια”, την ακαδημία μπάσκετ του Θόδωρου Ροδόπουλου.

Δημήτρης Σιόλογκας
Ένας φόργουορντ με πλούσια αθλητικά προσόντα, που βγάζει μεγάλη ενέργεια στο παρκέ και διακρίνεται τόσο για αμυντικούς ρόλους, όσο και για την έφεση του στο transition. Τουλάχιστον για αυτά τα δύο ξεχώριζε την περασμένη σεζόν στην Α2, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ηρακλή. Ο δίμετρος αριστερόχειρας φόργουορντ ξεκίνησε την καριέρα του στον Μαντουλίδη, πριν πάει αυτό το καλοκαίρι στον “γηραιό”.

Μιχάλης Λιάπης
Ξεκίνησε την καριέρα του στον ΕΟ Σταυρόπολης και από το 2009 αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, φορώντας τη φανέλα όλων των τμημάτων υποδομής ως και αυτή του ανδρικού.
Παίζει κυρίως στο “2” και κουβαλάει τη φήμη του φονικού σουτέρ. Μάλιστα το στυλ του μοιάζει πολύ με αυτό του Ισπανού σούπερ-σταρ Χουάν Κάρλος Ναβάρο, τόσο στον τρόπο εκτέλεσης, όσο και στον τρόπο που αγωνίζεται παίζοντας με τη μπάλα, ή μακριά από αυτή. Έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής Παίδων συνολικά 19 φορές (12.3 πόντους ανά παιχνίδι) και της Εφήβων 14 (4.5 πόντοι).

Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης
Αν και είναι μόλις 19 ετών είναι από τους “ψημένους” παίκτες αυτής της γενιάς με εμπειρία από την Α1, τόσο με τον Ηλυσιακό, όσο και με τον ΚΑΟΔ. Αγωνίζεται στο “1”, φημίζεται για τα γρήγορα πόδια του τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, αλλά και για το αγωνιστικό του θράσος. Έχει ένα ιδιαίτερο στυλ στο σουτ (εκτελεί από χαμηλά), το οποίο όμως είναι αρκετά αποτελεσματικό εν στάση. Είναι από τους παίκτες που έχουν γράψει... χιλιόμετρα με τις μικρές Εθνικές έχοντας 15 ματς με την Παίδων (48 πόντοι) και 14 με την Εφήβων (7,3 μ.ο).
 

Δημήτρης Αγραβάνης
Ένας από τους παίκτες της ομάδας που στα 20 τους χρόνια κουβαλούν αρκετές παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο. Έπαιξε από μικρή ηλικία στην Α1 με το Μαρούσι, εν συνεχεία είχε ρόλο στο Μαρούσι και πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, παίζοντας ακόμη και πεντάδα σε αγώνα της Euroleague.
Διακρίνεται για τη μαχητικότητα του, την έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ, αλλά και την ταχύτητα αναλογικά με το ύψος και το μέγεθός του. Έπαιξε για πρώτη φορά με την Εθνική ομάδα στο περσινό τουρνουά Νέων.
 
Ανδρέας Χριστοδούλου
Γεννήθηκε στην Κύπρο και πήρε φέτος την ελληνική υπηκοότητα. Έχει παίξει στην ΑΕΛ, στον ΑΠΟΕΛ και στον Μαντουλίδη, πριν δέσει στο Λιμάνι έχοντας τον τίτλο του Βενιαμίν της ομάδας. Είναι ένας scoring γκαρντ με μέγεθος για τη θέση του, καλό διάβασμα στο pick-n-roll και την ικανότητα να δημιουργεί για τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του με μεγάλη άνεση. Θα είναι η πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική.

Γιάννης Παπαπέτρου

Αν μη τι άλλο είναι ο παίκτης που ξεχωρίζει, λόγω προσόντων και βιογραφικού. Μεγάλωσε “μπασκετικά” στον Ηλυσιακό και από μικρή ηλικία μετακόμισε στην Αμερική, παίζοντας στο κολέγιο του Τέξας με μεγάλη επιτυχία. Το καλοκαίρι που μας πέρασε πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, όπου κατόρθωσε να καθιερωθεί παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα (σπασμένη μύτη, γαστρεντερίτιδα) στο ξεκίνημα της σεζόν.
Αν και είχε μπροστά του παίκτες όπως ο Περπέρογλου κι ο Λοτζέσκι ο Παπαπέτρου κέρδισε τη θέση του στους “ερυθρολεύκους”, οι οποίο την επόμενη σεζόν φιλοδοξούν να του δώσουν ακόμη μεγαλύτερο ρόλο.Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει παίξει τόσο στην Παίδων (12 ματς) και την Εφήβων (1 ματς), όσο και στη Νέων. Πέρσι ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 14.8 πόντους. Αγωνιστικά διαθέτει μέγεθος για τη θέση “3”, μεγάλη έφεση στο transition κι ένα πολύ αξιόπιστο σουτ.