ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ «ΨΗΣΤΗΡΙ» ΣΤΟΝ ΑΡΙΕΛ ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ • ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Την μεταγραφή... αεροδρομίου κυνηγάει και φέτος ο ΟΦΗ και έχει στα σκαριά το «μπαμ» που θα προκαλέσει πάταγο. Μετά την περσινή άφιξη του Γκαλέτι φέτος η κρητική ομάδα έχει βάλει στο μάτι τον Σωτήρη Νινη αλλά στο στόχαστρο της βρίσκεται και ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο Μάνθος Πουλινάκης έχει αναλάβει προσωπικά αυτές τις δυο υποθέσεις με στόχο να φέρει ένα από τους δυο παίκτες στο Ηράκλειο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τον Έλληνα διεθνή υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να φορέσει ξανά τα ασπρόμαυρα μετά το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ παλεύει εδώ και μέρες αυτές τις δυο περιπτώσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με στόχο να πραγματοποιήσει τη μεταγραφή που θα κάνει γκελ στον κόσμο και θα δώσει ώθηση στα εισιτήρια διαρκείας. Σε ό,τι αφορά την περίπτωση Νίνη, ο Μάνθος Πουλινάκης βρίσκεται τις τελευταίες μέρες σε ανοιχτή γραμμή με την Πάρμα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής. Ως γνωστό ο ΟΦΗ έχει καλές σχέσεις με την ιταλική ομάδα από την οποία πήρε πέρυσι δανεικό τον Ζε Εντουάρντο και θέλει με τον ίδιο τρόπο να πάρει φέτος και τον Νίνη. Ο νεαρός διεθνής ανήκει στην Πάρμα από την οποία δόθηκε δανεικός στον ΠΑΟΚ που όπως φαίνεται δεν ενδιαφέρεται να τον κρατήσει για δεύτερη χρονιά. Ο κ. Πουλινάκης έχει μιλήσει και με τον παίκτη επιχειρώντας να τον πείσει να έρθει στο Ηράκλειο για να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του η οποία τα τελευταία χρόνια έχει μείνει στάσιμη. Το θέμα με τον Νίνη είναι σύμφωνα με πληροφορίες σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Παράλληλα με την υπόθεση Νίνη ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ χτυπάει και στο μέτωπο του Αριέλ Ιμπαγάσα. Η περίπτωση του παίκτη του Ολυμπιακού πάντως είναι πιο δύσκολη καθώς ο Αργεντίνος έχει υψηλό κασέ που κυμαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες στις 300.000 ευρώ, σε αντίθεση με την περίπτωση Νίνη που αν έρθει ως δανεικός σαφώς και θα κοστίσει πολύ λιγότερα στην ομάδα του Ηρακλείου. Ωστόσο ο Μάνθος Πουλινάκης έχοντας και το διαπραγματευτικό ατού του Γκατούζο προσπαθεί να πείσει τον 37χρονο Αργεντίνο να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις κάτω από το μισό των χρημάτων που ζητάει.

Εκτός από αυτές τις δυο περιπτώσεις ο ΟΦΗ κινείται και σε άλλα μέτωπα με στόχο να καλύψει τα κενά που προέκυψαν από τις αποχωρήσεις. Ήδη έχει κλείσει Πετρόπουλο, Άρτολα ενώ είναι πολύ κοντά στους Μονακέλο, Βαρέλα. Ο Αρτολα αναμενόταν χθες το βράδυ στο Ηράκλειο ενώ σήμερα έρχεται και ο Πετρόπουλος για να υπογράψει και να είναι παρών στην πρώτη του Σάββατου.

Τα ερωτηματικά

Μέχρι στιγμής παρελθόν για τον ΟΦΗ αποτελούν οι Παπάζογλου, Ζε Εντουάρντο, Ντουντού, Μπαρέιρο, Μπούρμπος αλλά ίσως να μην είναι αυτές οι μόνες αποχωρήσεις. Ερωτηματικά υπάρχουν για τους Νούνιες, Σίσιτς, Κουτσιανικούλη και Φερνάντες με τους τρεις πρώτους να μην υπολογίζονται σύμφωνα με πληροφορίες από τον Γκατούζο ενώ για τον Πορτογάλο το σημαντικότερο ρόλο θα παίξει η ομάδα του η Τβέντε. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες με την παρουσία και του Γκατούζο στο Ηράκλειο που αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις σε όλα τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.