Χωρίς πέντε βασικούς του ποδοσφαιριστές ήρθε στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός για το σημερινό ματς με τον ΟΦΗ. Ο Μίτσελ έκρινε ότι το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γ είναι πολύ σημαντικό και θέλησε να δώσει ανάσες σε πέντε παίκτες που αποτελούν τα “κλειδιά” της ενδεκάδας των πρωτοπόρων του ελλημικού πρωταθλήματος.

Εκτός αποστολής ο Ισπανός τεχνικός άφησε τους Ολαϊτάν, Μαρκάνο, Μανιάτη, Tσόρι Ντομίνγκεζ, όπως και τον Εντιγκά, οι οποίοι δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα.

Ακόμη εκτός αποστολής έμεινε ο Νέλσον Βαλντές, ο οποίος συνέχισε το συντηρητικό του πρόγραμμα και η κατάστασή του επανεκτιμάται διαρκώς, ενώ οι Σιόβας και Μιγκέλ Τόρες έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Στην 18αδα επανήλθαν οι Φουστέρ, Χολέμπας, που έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, ενώ συμπεριλήφθηκε και ο νεαρός επιθετικός Βέργος.

Ο Χολέμπας που είχε σκοράρει πριν από δυο χρόνα στο Ηράκλειο θα πάρει κατά πάσα πιθανότητα θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας για να τσεκαριστεί και ενόψει Μάντσεστερ Γ.

Μια πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα αποτελείται από τους Ρομπέρτο (Μέγιερι) Σαλίνο, Χολέμπας, Παπαδόπουλο,Μανωλά, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Σάμαρη, Πέρεζ, Σαβιόλα, Κάμπελ.

Αναλυτικά η 18αδα που επέλεξε ο Μίτσελ: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρεζ, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Βέργος.