Ο στόχος του “Ηράκλειο” είναι να μεγαλώνει η οικογένεια του Ομίλου με την εγγραφή κι άλλων συμπολιτών μας. Ο κ. Μαρκαντωνάκης είπε σχετικά:

“Ενδεικτικό είναι ότι το 2008 ο Όμιλος είχε 300 μέλη εκ των οποίων μόνο το 15% (50) έκανε χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Σήμερα το 2014, ενώ είμαστε 200 μέλη, πάνω από το 60% αθλούνται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας. Από την άλλη ενώ είχαμε μια απώλεια της τάξης του 30% των μελών, υπήρξε μια ραγδαία αύξηση από το 2008 στο 2014 της τάξης του 70% σε αθλούμενους (παιδιά και ενήλικες), οι οποίο το 2008 ήταν 500 και σήμερα είναι 900, που μαζί με τα μέλη μας είμαστε μια ομάδα 1100 ατόμων, και που μαζί με τους γονείς και συγγενείς τους περνάνε τους 3000. Αυτά σε απλά νούμερα σημαίνει ότι με 2 φορές την εβδομάδα κατά μέσο όρο έχουμε 6.000 διελεύσεις την εβδομάδα.

Περνάμε από την εποχή της σταθερής θέσης στην εποχή της δυναμικής συνεργασίας με όλους τους πολίτες και φορείς”.