Την ευκαιρία να γνωρίσουν για μια εβδομάδα δωρεάν τα αθλήματα τένις, σκάκι και πινγκ - πονγκ δίνει στα παιδιά τΩΝ Αʼ, Β΄και Γ΄τάξεων δημοτικού το “Ηράκλειο” ΟΑΑ.

“Με την έναρξη της καινούργιας χρονιάς θα θέλαμε να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά να έρθουν στις εγκαταστάσεις μας και να δοκιμάσουν δωρεάν μια εβδομάδα προπονήσεων στα αθλήματα τένις, σκάκι και πινγκ- πονγκ με την πεποίθηση ότι θα τους αρέσει και θα συνεχίσουν.

Τα δωρεάν μαθήματα θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του ομίλου μας Δουκός Μποφώρ 1 (απέναντι από το ξενοδοχείο “Ατλαντίς”), αναφέρει ανακοίνωση του ομίλου. Το πρόγραμμα είναι το εξής:

ΤΕΝΙΣ: Δευτέρα έως Παρασκευή 4μ.μ.-5μ.μ., Τετάρτη και Παρασκευή 5μ.μ. - 6μ.μ., Σάββατο 9π.μ. - 11π.μ., και Κυριακή 10π.μ. - 12μ.

ΣΚΑΚΙ: Δευτέρα και Τετάρτη 4μ.μ. - 5.30μ.μ.

ΠΙΝΓΚ - ΠΟΝΓΚ: Δευτέρα και Τετάρτη 4μ.μ. - 5μ.μ.

Για να συμμετάσχετε στην εβδομάδα γνωριμίας πρέπει να κάνετε 3 απλά βήματα:

Βήμα 1ο: Πάρτε μας τηλέφωνο στο 2810 224745 τις ώρες 10.00-20.0 το πρωί ή 5.00 -8.00 το απόγευμα από το απόγευμα της Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου.

Βήμα 2ο: Δηλώστε ποιο τμήμα σας εξυπηρετεί.

Βήμα 3ο: Ελάτε μαζί με το παιδί σας με αθλητική ενδυμασία και αθλητικά παπούτσια στα γήπεδά μας τις προσυμφωνημένες μέρες και ώρες (εξοπλισμό θα σας παρέχει ο όμιλος). Θα είναι χαρά μας να σας έχουμε κοντά μας” καταλήγει η ανακοίνωση του “Ηράκλειο”.