Ο επιμένων νικά και στον ΟΦΗ είναι έτοιμοι να κάνουν την τελική αντεπίθεση για την δεύτερη-μετά τον Γκαλέτι-πολύ μεγάλη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού αποκτώντας τον Ραούλ Ταμούδο. Μπορεί οι δυο πλευρές να έχουν απομακρυνθεί μετά τις τελευταίες επαφές που έγιναν, ωστόσο η πόρτα δεν έχει κλείσει και ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας Μάνθος Πουλινάκης είναι αποφασισμένος να κάνει αυτό το “μπαμ” ενισχύοντάς την ακόμα περισσότερο.

Όχι βέβαια με κάθε κόστος, αφού δεν θέλει να βάλει σε κίνδυνο την πορεία της προς την οικονομική εξυγίανση, αλλά με όρους που μπορούν να αποδειχθούν προς το συμφέρον τόσο της ομάδας όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Ο ΟΦΗ ετοίμασε ήδη την αντιπρόταση του προς την πλευρά του Ισπανού στράικερ και περιμένει την απάντηση του.

Οι τελευταίες απαιτήσεις του Ταμούδο ήταν απαγορευτικές για τα δεδομένα της ομάδας, αλλά το θετικό είναι ότι οι διαφορές δεν είναι αγεφύρωτες και αν υπάρχουν υποχωρήσεις και από τις δυο πλευρές η μεταγραφή αυτή μπορεί να υλοποιηθεί. Μια μεταγραφή που στις αρχές της εβδομάδας φάνταζε σίγουρη και μάλιστα όπως έχει ξαναγράψει η “Π” είναι χαρακτηριστικό ότι ο παίκτης βρέθηκε στο Ηράκλειο μαζί με τον εκπρόσωπο του για τις τελικές συζητήσεις στις οποίες παρουσιάστηκε και η αλλαγή πλεύσης από την πλευρά του. Και μπορεί ο Ταμούδο να έφυγε και να μην υπέγραψε αλλά οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και στον ΟΦΗ είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, ότι κάτι καλό θα βγεί στο τέλος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ κινείται σοβαρά για επιθετικό και αναζητά και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Το θέμα του Ταμούδο θα ξεκαθαρίσει σύντομα, άλλωστε η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει προς το τέλος της. Μαζί με αυτό θα ξεκαθαρίσει και η υπόθεση Λαμπρόπουλου με τον παίκτη να ετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες τις βαλίτσες του για το εξωτερικό. Βέβαια αυτό γίνεται από τον χειμώνα και τελικά ο Λαμπρόπουλος είναι ακόμα εδώ αλλά αυτή τη φορά φαίνεται η υπόθεση να βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Στον ΟΦΗ περιμένουν την εξέλιξη της καθώς εδώ και καιρό έχουν φροντίσει να καλύψουν το κενό με τον Ζε Εντουάρντο και με τα χρήματα που θα μπουν στο ταμείο ενδεχομένως να γίνει πιο απλή και η υπόθεση Ταμούδο.Τρεις απόντεςΗ προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση στην Βέροια συνεχίζεται χωρίς να υπολογίζονται τρεις παίκτες. Ο λόγος για τους τραυματίες Παπάζογλου, Μονιάκη και Κυζιρίδη. Όλοι οι υπόλοιποι συμπεριλαμβανομένου και του Δασκαλάκη που τραυματίστηκε στο ματς με τον Πανιώνιο και του έγιναν 14 ράμματα είναι στην διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη, με τον τεχνικό του ΟΦΗ, όπως γράψαμε και χθες, να ετοιμάζει αλλαγές. Χθες ο κόουτς της κρητικής ομάδας έδειξε σε βίντεο το ματς με τον Πανιώνιο και επεσήμανε τα λάθη που έγιναν στους παίκτες του.

Συνάντηση για την υποδομή

Με αφορμή την έναρξη της νέας χρονιάς στα τμήματα υποδομής, πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση όλων των στελεχών με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και υπεύθυνο των υποδομών Μάνθο Πουλινάκη. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Διευθυντής των τμημάτων Παύλος Αδάμος, ο τεχνικός Διευθυντής Λεωνίδας Τιτομιχελάκης, ο υπεύθυνος αγωνιστικών τμημάτων Κώστας Παντζαρίδης και ο εμπορικός διευθυντής Πάνος Κατσαίτης.

Στην συνάντηση τέθηκαν οι στόχοι για την επόμενη χρονιά με βάση το πενταετές πλάνο ανάπτυξης των τμημάτων υποδομής, που έχει εκπονηθεί από πέρσι, ενώ παράλληλα εκφράστηκε ικανοποίηση  για την απόκτηση ταλαντούχων παικτών από όλη την Ελλάδα και την φιλοξενία τους.

Τέλος αναλύθηκε διεξοδικά στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, το πρόγραμμα εκπαίδευσης των νεαρών ποδοσφαιριστών της, που έχει εκπονηθεί από τους υπεύθυνους, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.