Μεϊτέ περιμένουμε, Κώτσιο μπορεί να δούμε στον Εργοτέλη για την άμυνα και Κατσικοκέρη αντί Μάντζιου για την επίθεση. Ονόματα πάνε κι έρχονται και οι ανατροπές συνεχίζονται με τους πρώτους να έσσονται δεύτεροι και αντίστροφα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.
Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων για τον Εργοτέλη που ανοίγει ξανά παλαιότερους φακέλους με ονόματα αφού οι υποθέσεις Μειτέ και Μάντζιου σκαλώνουν στο οικονομικό. Τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η περίπτωση του Αμπντουλαγέ Μειτέ είναι πιο δύσκολη απ` ότι είχαν υπολογίσει οι άνθρωποι της ομάδας. Με τον παίκτη είχε γίνει η καταρχήν επαφή στην οποία φάνηκε να υπάρχει ταύτιση αλλά στην συνέχεια προέκυψαν διαφορές σε αρκετά επιμέρους θέματα. Στον Εργοτέλη θέλουν τον Αφρικανό αμυντικό αλλά από την άλλη δεν επιθυμούν σε καμιά περίπτωση να παρεκκλίνουν του μπάτζετ το οποίο έχει οριοθετηθεί για φέτος και το οποίο κυμαίνεται γύρω στις 900.000 ευρώ. Το θέμα είναι καθαρά οικονομικό και επί του παρόντος όλα είναι ανοιχτά για την υπόθεση Μειτέ. Την ίδια ώρα οι άνθρωποι του Εργοτέλη βγάζουν από το…συρτάρι και την περίπτωση Κώτσιου που αρχικά ήταν ένας από τους πρώτους στόχους. Ενώ η περίπτωση αυτή έδειχνε να μην απασχολεί τις τελευταίες ώρες το όνομα αυτό επανήλθε και ακούγεται όλο και περισσότρο στις τάξεις των κιτρινόμαυρων εξαιτίας του προβλήματος που προέκυψε με τον Ιβοριανό. Το ίδιο ισχύει και για την επίθεση αφού από χθες άρχισε να “παίζει” και πάλι δυνατά το όνομα του Κατσικοκέρη.
Ο πρώην επιθετικός του Εργοτέλη που πέρυσι αγωνίστηκε στην ΑΕΚ ήταν από την αρχή στην λίστα των μεταγραφών αλλά στην συνέχεια το θέμα “πάγωσε” από την μια λόγω της αδειοδότησης και από την άλλη επειδή στην πορεία προέκυψε ενδιαφέρον για τον Μάντζιο. Ωστόσο φαίνεται ότι ο τελευταίος δεν απασχολεί πλέον την ομάδα του Ηρακλείου λόγω του υψηλού του κασέ και ο Κατσικοκέρης επιστρέφει στο προσκήνιο. Ο παίκτης είναι στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας και απομένει το τελικό Ο.Κ από τον Πετράκη για να γίνει η μεταγραφή. Από κει και πέρα δυσκολίες υπάρχουν και για την περίπτωση του Βαγγέλη Οικονόμου ενώ πρέπει να θεωρούνται σίγουρες οι μεταγραφές των Κοιλιάρα, Περέιρα και καθημερινά αυξάνουν οι πθανότητες για την επιστροφή του Μπουχαλάκη.
Το θέμα του νεαρού διεθνή αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα ή το αργότερο μέχρι αύριο. Τις τελευταίες ώρες από το Μαρτινέγκο βγαίνει μια αισιοδοξία ότι ο Μπουχαλάκης θα ακολουθήσει τον δρόμο του Τζανακάκη και θα συνεχίσει για ένα ακόμα χρόνο στον Εργοτέλη. Από την στιγμή που ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ και η μεταγραφή του στο εξωτερικό δεν φαίνεται να προχωράει ο Εργοτέλης έχει βάσει συμφωνίας με τους ερυθρόλευκους τον πρώτο λόγο. Σε ότι αφορά τους Κοιλιάρα, Περέιρα το θέμα είναι τυπικό και σύντομα οι δυο τους θα κληθούν να υπογράψουν το συμβόλαιο τους ενώ ο Οικονόμου μάλλον απομακρύνεται λόγω διαφοράς στο οικονομικό.

Σαρρής και Πανταλάκης

Τυπικό είναι και το θέμα της παραμονής του Γιώργου Σαρρή. Ο νεαρός αμυντικός τα βρήκε με τους ανθρώπους της ομάδας και συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι. Ο Σαρρής είχε πρόταση από τον Αρη αλλά αποφάσισε να δεχθεί την προσφορά της ομάδας του και να παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Για την θέση του στόπερ πέρα από την μεταγραφή που θα γίνει στον Εργοτέλη πιστεύουν και στον νεαρό Πανταλάκη που θα είναι όπως όλα δείχνουν ο επόμενος που θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο από την ομάδα Κ-20.