Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο ΟΦΗ αναμένεται να έχει κλείσει το 99,9% των μεταγραφών του. Μέχρι τώρα έχουν υπογράψει οι Γκαλέτι, Φραγκουλάκης, Δασκάλακης, Στάθης, Κάλαϊτζιτς, Μιλιάζες, Φερνάντες, Νιμανί, Τριποτσέρης, τυπικό είναι το θέμα για τους Όγιος, Ζβασίγια και Ίκενγκ και απομένει ένα μόνο κομμάτι για την ολοκλήρωση του παζλ που αφορά τον κεντρικό αμυντικό.

Στον ΟΦΗ κινήθηκαν πολύ γρήγορα για όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις που είχαν στο στόχαστρο και τις υλοποίησαν με απόλυτη επιτυχία αλλά για τον κεντρικό αμυντικό δεν πρόκειται να βιαστούν. Στην λίστα υπάρχουν αρκετά ονόματα και στον ΟΦΗ θέλουν να κάνουν την καλύτερη επιλογή σε μια καίρια θέση. Όπως έχουμε ξαναγράψει στην πρώτη γραμμή βρίσκεται ο Ταυλαρίδης που παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με τον Ατρόμητο είναι ένας παίκτης που ο ΟΦΗ είναι διατεθειμένος να περιμένει. Από κει και πέρα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις παικτών από τους οποίους ο ΟΦΗ έχει την δυνατότητα να επιλέξει για να κλείσει το ρόστερ.

Τις επόμενες μέρες εξάλλου αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία αποχωρήσεων που θα είναι αρκετές βάσει του αριθμού των μεταγραφών.