Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις του Εργοτέλη εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Β. και όλα τα μέλη της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας τρέχουν με σκοπό να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο για να βοηθήσει την ομάδα σε αυτό το κομβικό παιχνίδι.

Ο Μαρίνος Σαμαριτάκης, ένας από τους αφανείς «εργάτες» της διοικητικής ανασυγκρότησης που επιχειρήθηκε στην ομάδα πριν από μερικούς μήνες, μίλησε στην «Π» για την κρισιμότητα της αναμέτρησης και τη ...διαφορά που μπορεί να κάνει ο κόσμος υπέρ του Εργοτέλη φυσικά :

« Πρόκειται για ένα παιχνίδι – σταθμό στην πορεία μας για την απευθείας άνοδο. Πιστεύω πως ο φίλαθλος κόσμος του Ηρακλείου οφείλει να στηρίξει ηθικά αυτήν την ομάδα σε αυτό το σημείο, μια ομάδα που διαθέτει πολλά παιδιά από την πόλη μας. Ανεξάρτητα από τις συλλογικές προτιμήσεις, έφθασε η ώρα για να γίνει το Παγκρήτιο πραγματική έδρα».

Ο κ. Σαμαριτάκης αναφέρθηκε και στον αγώνα της διοικούσας επιτροπής όλο αυτό το διάστημα, που αποσκοπεί φυσικά στην επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα :

« Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια με προσωπικές θυσίες ανθρώπων που αγαπούν την ομάδα. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό σημείο όμως για να ολοκληρωθεί ομαλά αυτή η πορεία, θέλουμε τη στήριξη των Ηρακλειωτών σε κάθε επίπεδο. Το αξίζει ο Εργοτέλης και πιστεύω ότι θα την έχουμε».



Μαζί και η ΕΠΣΗ



Στο πλευρό του Εργοτέλη για τον …τελικό ανόδου με τον Ολυμπιακό Β. στέκεται η ΕΠΣΗ. Με ανακοίνωσή της η τοπική Ένωση απευθύνει κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου και στα σωματεία της να στηρίξουν τη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας:

«Tη Μεγάλη Δευτέρα στο πρόσωπο του Εργοτέλη αγωνίζεται το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου και ολόκληρης της Κρήτης.

Όλοι τη Μεγάλη Δευτέρα στις 16:30 στο Παγκρήτιο Στάδιο για να στηρίξουμε τον Εργοτέλη στον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς με τον Ολυμπιακό Βόλου στην προσπάθεια του για να επιστρέψει στη Super League. Στηρίζουμε τον Εργοτέλη - Στηρίζουμε το Κρητικό ποδόσφαιρο.

Καλούμε το φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου και ιδιαίτερα τα Σωματεία μας, να στηρίξουν αυτή τη προσπάθεια του  ιστορικού  ΓΣ Εργοτέλη. Να είμαστε όλοι εκεί”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Να θυμίσουμε ότι τα εισιτήρια κοστίζουν μόλις 5 ευρώ (δωρεάν οι γυναίκες και τα παιδιά έως 15 ετών). Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρτινέγκο (τηλ. 222246) και από το Iraklion Boiling Center (τηλ. 344414).