Στο Παγκρήτιο Στάδιο οδηγούν αύριο (4 μ.μ.) όλοι οι δρόμοι τους φίλους του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου για το μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον Γιούχτα, τον 42ο από καταβολής του θεσμού.

Ενα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι που συνθέτουν δυο από τις κορυφαίες ομάδες του περιφερειακού πρωταθλήματος από τη νέα σεζόν, θα αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική. Ομάδες με σημαντική προϊστορία στον θεσμό που θα βρεθούν όμως για πρώτη φορά αντιμέτωπες σε τελικό. Αμφότερες θα έχουν τη συμπαράσταση αρκετών φίλων τους, στην προσπάθεια που θα κάνουν να κλείσουν με ένα σημαντικό τρόπαιο τη σεζόν. Να θυμίσουμε ότι στη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος, είχαν μοιραστεί τις νίκες.

Να σημειώσουμε ότι οι φίλαθλοι του Ηροδότου θα καθίσουν στη Θύρα 20 του γηπέδου και οι φίλοι του Γιούχτα στη Θύρα 2. Οι προσκλήσεις θα αφορούν τη Θύρα 1 ενώ η γενική τιμή εισόδου ορίστηκε στα 10 ευρώ ( δωρεάν τα παιδιά και οι γυναίκες).

Διαιτητής του τελικού θα είναι ο Γιώργος Ζαχαριουδάκης με βοηθούς τους Γ. Δασκαλάκη και Μ. Παπαδάκη ενώ τέταρτος θα είναι ο Φ. Παπαδάκης.

Πριν από τη σέντρα του τελικού (3 μ.μ.) θα γίνει η τελετή λήξης του Παιδικού τουρνουά της ΕΠΣΗ ενώ η τοπική ένωση ετοιμάζει και άλλες εκπλήξεις σε όσους δώσουν το “παρών” στο Παγκρήτιο. Μέχρι χθες πάντως ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν είχε απαντήσει στην πρόσκληση της τοπικής Ένωσης...

Η διοίκηση της ΕΠΣΗ τέλος, παρέθεσε χθες δείπνο στους φιναλίστ και στους διαιτητές, στο μεζεδοπωλείο που διατηρεί ο Μπάμπης Χαραλαμπάκης στην οδό Κονδυλάκη.