Και τώρα η Καλλιθέα λένε από χθες στον Εργοτέλη. Η αποστολή επέστρεψε χθες το μεσημέρι μέσω Θεσσαλονίκης από την Λάρισα και η σκέψη όλων βρίσκεται πια στο επόμενο παιχνίδι με την Καλλιθέα. Το κλίμα στην κιτρινόμαυρη ομάδα είναι πολύ καλό μετά το διπλό στον Θεσσαλικό κάμπο καθώς η ομάδα πήρε τρεις βαθμούς σε μια πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ανταγωνίστρια ομάδα, κάλυψε το χαμένο έδαφος από τις απώλειες που είχε στο Παγκρήτιο με Ηρακλή και κυρίως με Φωκικό και βρέθηκε μόνη στην 2η θέση.

Ωστόσο στον Εργοτέλη δεν αφήνουν αυτό το αποτέλεσμα να τους παρασύρει και αυτό που θέλουν πλέον είναι να συνεχίσουν με μια ακόμα νίκη επί της Καλλιθέας στο παιχνίδι που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στο Παγκρήτιο για να δώσουν αξία στο διπλό στην Λάρισα.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά ο Γκαντιάγκα που έγινε αλλαγή στην Λάρισα δεν έχει κάτι σοβαρό και όπως λένε στον Εργοτέλη αυτό έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά από σήμερα που επιστρέφουν στις προπονήσεις οι κιτρινόμαυροι. Στην Λάρισα συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες ο Γιοβάνοβιτς και ο Σίνισα Γκόγκιτς θα αποφασίσει σήμερα σε ποιό ματς θα εκτίσει την ποινή του.