Για άλλο ένα παιχνίδι ο Ζαρός έδειξε τα... δόντια του στον αντίπαλο του... Η ομάδα της Μεσαράς πραγματοποίησε και πάλι επιβλητική εμφάνιση με “θύμα” της αυτή τη φορά τη Γαρίπα, την οποία κέρδισε με σκορ 4-0.

Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων, οι οποίοι κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και να πάρουν τη νίκη. Ένα “τρίποντο” που τους έδωσε το δικαίωμα να διατηρήσουν τη διαφορά των τριών βαθμών από τον δεύτερο στη βαθμολογία Αλμυρό. Το σκορ άνοιξε στο 17ʼ όταν μετά από πάσα του Καρβελά ο Νταβιγλάκης με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 23ʼ ο Κλαπάκης Β. με σουτ “έγραψε” το 2-0.

Η Γαρίπα έχασε ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 53ʼ όταν ο Γκαραγκούνης δεν κατάφερε να νικήσει τον Ζαχαριουδάκη που απέκρουσε. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 76ʼ ο Χαλκιαδάκης με πλασέ, μετά από γύρισμα του Γκουτσέλη ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 84ʼ η Γαρίπα συνέχισε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Λαζάρου με 2η κίτρινη κάρτα.

Στο 85ʼ ο Λουλιάδης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητής ήταν ο Κ. Φλουρής.

ΖΑΡΟΣ: Ζαχαριουδάκης, Γκουτσέλης, Νταβιγλάκης, Λουλιάδης, Χελά, Πατελής, Κουρουθιανάκης, Πλύγκος, (66ʼ Χαλκιαδάκης), Κλαπάκης Β., (78ʼ Πολυμερίδης), Κλαπάκης Γ., Καρβελάς, (58ʼ Αλμπαντάκης).

ΓΑΡΙΠΑ: Ρέππας, Γερακάκης, Φανουργιάκης, Λαζάρου, Καλιγιαννάκης, Βάρτζης, Χονδρογιάννης, (51ʼ Μαρσέλο), Λεμπιδάκης, Γκαραγκούνης, Πρέγκα, (80ʼ Μαγκαφουράκης), Μιχάλης, (58ʼ Κόκκινος).



ΕΘΝΙΚΟΣ-ΚΟΡΑΚΑΣ 2-2

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι που έγινε χθες στο Μαρτινέγκο ανάμεσα στον Εθνικό και τον Κόρακα. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Φουκάκη βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2.

Ο Κόρακας με αυτή την ισοπαλία υποχώρησε στην τέταρτη θέση, ενώ για τον Εθνικό ο βαθμός δεν είναι αρκετός για να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 με γκολ του Κονιδάκη (10ʼ, 55ʼ) αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με δύο τέρματα του Ποτηράκη (75ʼ, 84ʼ).

Από τον Κόρακα αποβλήθηκε ο Χατζιδάκης με δεύτερη κίτρινη στο 70ʼ.

Οι φιλοξενούμενοι υποστήριξαν ότι στην εκπνοή κακώς ο Ποτηράκης υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Καουκάκης, Ανδρεαδάκης, Βαλαμούτσουνος, Βεφναδάκης, Καλεντάκης, Γκίκας, (46ʼ Δημήτρης Α.), Καστρινός, Κονιδάκης, (85ʼ Γιαννακάκης), Ρόκας, Αποστολάκης, (80ʼ Ρουστέμι), Σαλή.

ΚΟΡΑΚΑΣ: Μοσχονάς, Ρινακάκης Β., (60ʼ Προβιδάκης), Χατζιδάκης, Νικολακάκης, Φραγκιαδουλάκης, Κουτσάκης Π., Χρηστάκης, Ποτηράκης, Ρινακάκης Σ., (70ʼ Νούρι), Καραλάκης, (75ʼ Ρινακάκης Κ.), Κουτσάκης Δ.



ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.-ΠΑΝΟΜ 4-1

Μια από τις πιο άνετες φετινές του νίκες σημείωσε ο Αστέρας Μ. που συνέτριψε με 4-1 τον ουραγό ΠΑΝΟΜ.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν πολύ νωρίς τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Μαρκάκη να σκοράρει δυο φορές (15ʼ, 26ʼ) και τον Χριστοδουλάκη να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι στο 41ʼ. Ο Κουράκης που είχε μπει αλλαγή μείωσε στο 62ʼ για τον ΠΑΝΟΜ για να διαμορφώσει το τελικό 4-1 ο Κ. Καλογεράκης στο 81ʼ.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Μαυρουδής.

ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.: Λεβέντης, Κοντοζής, Πασσάς, Καλογεράκης Π, Μπελενιώτης, Βιστάκης, Κεφαλιανός (65ʼ Καλογεράκης Κ.), Χριστοδουλάκης, Γιακουμάκης (85ʼ Μπακαλάκης), Κουκάκης Ν. (75ʼ Κουκάκης Δ.), Μαρκάκης.

ΠΑΝΟΜ: Φανουράκης Ι., Πετσαλάκης, Λαδουκάκης, Κουντούρης, Βαλσαμάκης, Λάιερ, Μερκούρης, Πλατάκης (30ʼ Κουράκης), Διαμαντάκης (60ʼ Μπελιβανάκης), Χαρωνίτης (70ʼΒλαστός), Σφακιανάκης.