Σε καλό κλίμα βαίνει προς την ολοκλήρωσή της η προετοιμασία του Ρούβα για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Κεραυνό Γλυφάδας.

Η νίκη επί του Πανηλειακού, έδιωξε μπόλικο από το άγχος που είχαν επωμιστεί οι παίκτες του Αντώνη Δρακόπουλου που τώρα στοχεύουν στους πρώτους τους βαθμούς μακριά από την Κρήτη, επιχειρώντας τη δεύτερη φετινή έξοδο.

Συμμαχός τους είναι η μικρή αλλά απόλυτα ευνοϊκή παράδοση απέναντι στην ομάδα της Γλυφάδας. Οι Μεσσαρίτες είχαν επικρατήσει τόσο εντός (2-0) όσο και εκτός έδρας (3-1) πέρυσι, γεγονός που τους “οπλίζει” με περισσότερη αισιοδοξία.

Σε περίπτωση νέου θετικού αποτελέσματος (βλ. νίκη) η ομάδα της Γέργερης θα κάνει βαθμολογικό άλμα και θα αυξήσει ακόμα πιο πολύ την αυτοπεποίθησή της για τη συνέχεια των υποχρεώσεών της.

Η αποστολή του Ρούβα θα αναχωρήσει για την Αθήνα χωρίς τον Γεωργόπουλο που αποβλήθηκε στο ματς με τον Πανηλειακό και βέβαια χωρίς τους Κεφαλούκο, Λουμπάκη που συγκαταλέγονται πλέον στους μόνιμα απόντες.

Διαιτητής της αναμέτρησης που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Ελληνικού, θα είναι ο Μάμμης από τα Δωδεκάνησα με βοηθούς τους Διαμάντη (Σάμου) - Γεωργακόπουλο (Πειραιά) και τέταρτο διαιτητή τον Τσαμούρη (Πειραιά).

Οι διαιτητές των υπόλοιπων συναντήσεων της 3ης αγωνιστικής της Γʼ Εθνικής:

Αχαρναϊκός – Πανηλειακός : Φώτης, Κωνσταντάντιος, Μητρόλιος (Εύβοιας), 4ος Νεοφυτιάδης (Κορίνθου).

Αστέρας Μ. – Επισκοπή : Γκοβέσης, Τριανταφύλλου, Δημογέροντας (Αρκαδίας), 4ος : Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Προοδευτική – Καλαμάτα : Ζαραβίνος, Λεοντακιανάκος, Μπατζιόπουλος (Αθηνών)

ΑΟΧ – Παναιγιάλειος : Ζαχαριουδάκης, Τρουλινός, Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου), 4ος : Κοκκινάκης (Λασιθίου)

Κόρινθος – Φωστήρας : Τσαγκαράκης, Κομκοτός, Βυζιργιαννάκης (Ρεθύμνου), 4ος : Μανούχος (Αργολίδας).