Στη Νέα Υόρκη έλαβε χώρα το ετήσιο fashion show της Victoria's Secret με πολλές βετεράνους, αλλά και καινούργια αγγελάκια.

Το show ήταν χωρισμένο σε έξι θεματικές ενότητες και τα αγγελάκια περπάτησαν φορώντας δεκαπεντάποντα σχεδιασμένα από τον Nicholas Kirkwood. H Adriana Lima ήταν εκείνη που άνοιξε το show και η Toni Garrn το έκλεισε με τις Miranda Kerr, Karlie Kloss, Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Erin Heatherton, Joan Smalls, Magdalena Frackowiak, Joudan Dunn, Jacquelyn Jablonski και Alessandra Ambrosio να είναι μόνο μερικά από τα αγγελάκια που φόρεσαν εσώρουχα, κοστούμια και ιδιαίτερα φτερά και περπάτησαν στο πιο διάσημο show της χρονιάς.

Φέτος ήταν η Alessandra Ambrosio που φόρεσε το σουτιέν των 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων, όμως και η ίδια και οι υπόλοιποι Άγγελοι της Victoria's Secret βρήκαν το μάστορά τους. Η Rihanna που είχε αναλάβει να τραγουδήσει στη διάρκεια της βραδιάς έκλεψε την παράσταση με την σέξι εμφάνιση της και δεν χρειάστηκε να βάλει καυτά σορτσάκια παρά μόνο μία μαύρη τουαλέτα με ένα σέξι μπούστο και ένα σκίσιμο μέχρι το γοφό. Στη σκηνή ανέβηκε και ο Justin Bieber.