ΠΑΟ-Μαυροκουκουλάκης-Δημητρίου (της ΕΠΟ). Το τρίγωνο της επιτυχίας για την αδειοδότηση του ΠΑΟ....
Ο Αγρίτης ήρθε για διακοπές και πήγε στην μπουτίκ του ΟΦΗ. Για αυτόγραφα και όχι να πάρει τα καλοκαιρινά ρούχα του για να πατσίσει με την ΠΑΕ. Πήρε πάντως δώρο μια φανέλα για την μικρή του Νεφέλη, το όνομα της οποίας ήταν γραμμένο στην πίσω μεριά της.
Η φανέλα που θα φορέσουν οι Έλληνες διεθνείς στο Euro ψηφίστηκε ως η πιο κακόγουστη μεταξύ των 16 φιναλίστ. Είναι φανερό ότι οι Ευρωπαίοι μας προτιμούν με φουστανέλα.
Με αφορμή το νέο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο στην Ιταλία, ο πρωθυπουργός Μάριο Μόντι πρότεινε την παύση διεξαγωγής του αμαρτωλού Καμπιονάτο για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Στο διάστημα αυτό μπορεί κάλλιστα να διεξάγεται στην Ελλάδα.
Σε συνθήκες εθνικής κατάπτωσης, τα ευρω-μετάλλια των Ελλήνων κολυμβητών και η ευρω-κούπα του Διομήδη Άργους κάνουν τη διαφορά. Ευρώ να 'ναι κι ό,τι να 'ναι.

