Την προοπτική να αυξηθούν τα μέλη της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής διερευνούν οι άνθρωποι της οι οποίοι έχουν πιάσει ήδη δουλειά και την Δευτέρα πρόκειται να συγκροτηθούν σε σώμα μοιράζοντας ρόλους και αρμοδιότητες.

Από την πρώτη στιγμή ο Σήφης Κορωνάκης και οι συνεργάτες του αναζήτησαν την δυνατότητα να σχηματίσουν ένα σχήμα με όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα. Το σχέδιο που υπήρχε ήταν να βρεθούν 10 άτομα με δυνατότητα να διαθέσουν από 20-30.000 ευρώ έτσι ώστε να συγκεντρωθεί σε πρώτη φάση το ποσό των 300.000 ευρώ για τις άμεσες ανάγκες εντός Μαΐου. Ο στόχος αυτός σε πρώτη φάση δεν επιτεύχθηκε αλλά οι προσπάθειες συνεχίζονται και δεν αποκλείεται μέχρι την Δευτέρα η Δ.Ε να έχει διευρυνθεί κατά ένα-δυο άτομα. Σε ό,τι αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε με το νέο μέλος της Διοικούσας Κυργιάκο Κυπριωτάκη, και την συμμετοχή του στη Διοικούσα, τελικά φαίνεται να ξεπεράστηκε μετά τις συζητήσεις που έγιναν.

Η αίτηση κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου και την Δευτέρα οι άνθρωποι του ΟΦΗ θα λάβουν προσωρινή διαταγή για την άσκηση διοίκησης. Την ίδια μέρα στις 6  το απόγευμα θα συνεδριάσουν τα μέλη της Δ.Ε για να συγκροτηθούν σε σώμα. Όπως έχουμε ξαναγράψει επικρατέστερος για την θέση του Προέδρου είναι ο Σήφης Κορωνάκης, Σε ό,τι αφορά την εκπροσώπηση στην Σούπερ Λίγκα υποψήφιοι είναι οι Σήφης Κορωνάκης, Μάνθος Πουλινάκης ενώ την εποπτεία στο οικονομικό κομμάτι θα έχει ο Κώστας Τουγλής.