Την πεποίθησή του πως ο Αλμυρός θα είναι απόλυτα έτοιμος στον τελικό της Τετάρτης, εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας του Γαζίου, Γιώργος Καβουσανός.

“Το παιχνίδι με τον Κόρακα ήταν πολύ δύσκολο γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή και δουλεμένη ομάδα. Από το ξεκίνημα ήμασταν αρκετά καλοί και παρά το γεγονός πως βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε πριν τελειώσει το πρώτο 45λεπτο. Στο ημίχρονο είπαμε με τα παιδιά πως μπορούμε να σκοράρουμε και πάλι και να πάρουμε τη νίκη. Το κάναμε πράξη σημειώντας 3 γκολ κι έχοντας και πολλές ευκαιρίες στο ενεργητικό μας.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που τραβάνε “Γολγοθά” με πολλά παιχνίδια. Θέλω να πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Τετάρτης”, ανέφερε ο Γιώργος Καβουσανός.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κόκκινος συνεχάρη τον Αλμυρό για τη δίκαιη, όπως την χαρακτήρισε νίκη του, ενώ χαρακτήρισε επιτυχημένη τη χρονιά για τον Κόρακα.

“Συγχαρητήρια στον Αλμυρό. Κέρδισε δίκαια και του εύχομαι καλή επιτυχία στο ματς της Τετάρτης. Εμείς είχαμε πολλές σοβαρές ελλείψεις, κυρίως στην άμυνα. Ξεκινήσαμε με ενθουσιασμό αλλά ήταν δύσκολο να ανταποκριθούμε στο ρυθμό. Τα παιδιά έκαναν υπερήφανη τη Πόμπια και τους αξίζουν συγχαρητήρια”, συμπλήρωσε ο τεχνικός του Κόρακα.