Η ζωή είναι πολύ όμορφη όταν σπάμε το χρόνο του νου και ανοιγόμαστε στο μυστήριο της καρδιάς. Είναι πολύ όμορφο να ζούμε μέσα στο μυστήριο που μας κατακλύζει

Πώς προέκυψε η δημιουργία του blog σας;

«Από μια εσωτερική ανάγκη να μοιραστώ τις σκέψεις και αγωνίες μου με όσο περισσότερο διαφορετικό κόσμο μπορούσα. Καθημερινά ένιωθα μέσα μου να συντελούνται υπαρξιακές δονήσεις. Δεν μπορούσα πλέον να τις κρατώ ακοινώνητες. Έτσι άρχισα να της μοιράζομαι με κόσμο και να ακούω τις δικές τους αντιδράσεις.

Το blog έχει μια μεγάλη διαφορά από το βιβλίο. Το βιβλίο το έγραψες και το έδωσες στην δημοσιότητα, αλλά δεν ξέρεις και δεν θα μάθεις ποτέ πώς ένιωσε ο αναγνώστης. Αυτό είναι αν θέλετε μια μαγεία και ομορφιά μυστηριακή. Ωστόσο όμως, στο blog, μπορείς να παρατηρείς άμεσα τις αντιδράσεις των αναγνωστών σου, τα σχόλια και τα συναισθήματα που δημιουργούν τα γραφόμενα σου. Να δίνεις και να παίρνεις από μια αμφίρροπη σχέση. Και αυτό είναι εξίσου όμορφο και δυνατό.»

Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σας; Θα υπάρχει επόμενη συγγραφική απόπειρα;

«Δεν κάνω σχέδια. Αφήνομαι μέσα στο ταξίδι της ζωής. Περιμένω να με οδηγήσει ο Θεός στο επόμενο βήμα. Βέβαια το βήμα έχω την ευθύνη να το κάνω εγώ, αλλά ωστόσο περιμένω να ανοίξει Εκείνος το μονοπάτι.

Τα κείμενα του πρώτου μου βιβλίου γεννήθηκαν με αυτό τον τρόπο. Είναι σταλάγματα του εσωτερικού βίου, δίχως προγραμματισμό. Έρχονταν και με έβρισκαν εκείνα και μου ζητούσαν να τα αποτυπώσω στο χαρτί. Δεν τα έψαξα εγώ, αυτά ήρθαν μέσα μου. Το γιατί και το πώς μη το ρωτάτε, είναι μυστήριο, και να σας πω, έτσι είναι καλύτερα. Η ζωή είναι πολύ όμορφη όταν σπάμε τον χρόνο του νου και ανοιγόμαστε στο μυστήριο της καρδιάς. Είναι πολύ όμορφο να ζούμε μέσα στο μυστήριο που μας κατακλύζει.

Αυτή την στιγμή που μιλάμε υπάρχουν τέτοιου είδους κείμενα(λογοτεχνικά και φιλοσοφικά) που περιμένουν την έκδοση τους. Τώρα το πότε, θα το δούμε. Να εύχεστε να βρούνε το δρόμο τους.»