Τη νίκη της αγωνιστικής έκανε ο Γιούχτας προχθές στη Χερσόνησο παραμένοντας μόνος πρώτος στη βαθμολογία σε μια χρονιά που ξεκίνησε εξαιρετικά και συνεχίζεται με τον ίδιο τρόπο για την ομάδα των Αρχανών.

Οι «πράσινοι» που είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα με τον επιβλητικό απολογισμό 5 νικών και μιας ισοπαλίας πέρασαν με επιτυχία από μια δύσκολη έδρα, ενώ το γεγονός ότι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 60ʼ λόγω αποβολής του Χαλκιαδάκη κάνει την επιτυχία τους μεγαλύτερη.

Το μεγάλο «διπλό» στηρίχτηκε στο τρίπτυχο πάθος, δύναμη και ...τύχη όπως επισημαίνει στην «Π» ο τεχνικός της ομάδας Μηνάς Πίτσος ο οποίος παραδέχεται ότι η Χερσόνησος θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο.

«Ήταν η μεγαλύτερη νίκη μέχρι τώρα γιατί έγινε εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Είχαμε πάθος, ψυχή και τύχη και τα καταφέραμε. Η Χερσόνησος θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» το παιχνίδι όταν μείναμε με 10 παίκτες στο γήπεδο καθώς είχε ευκαιρίες, όμως μια καλή ομάδα χρειάζεται να έχει και την τύχη με το μέρος της σε ορισμένα παιχνίδια. Καταθέσαμε ψυχή και πιστέψαμε στην ανατροπή. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Είναι όλοι τους «δουλευταράδες» και έχουν προσωπικότητα».

Οι στόχοι της ομάδας παραμένουν αναλλοίωτοι παρά το εκπληκτικό της ξεκίνημα, και παραπέμπουν σε γρήγορη παραμονή στην κατηγορία σύμφωνα με το νεαρό προπονητή.

«Η νίκη αυτή και γενικότερα η πορεία μας μέχρι τώρα δεν αλλάζει κάτι σε ότι αφορά τους στόχους μας. Δίκαια βρισκόμαστε στην κορυφή και είμαστε ευχαριστημένοι που είμαστε η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος όμως θέλουμε να έχουμε άνετη παραμονή και να κοιτάξουμε με ηρεμία τη συνέχεια. Άλλωστε δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμα γιατί είναι πολύ νωρίς για να ειπωθεί ο,τιδήποτε».

Χθες ο Μηνάς Πίτσος επεσήμανε στους ποδοσφαιριστές ότι θα ʽπρεπε να είχαν καλύτερη κυκλοφορία και λιγότερο «πούλημα» της μπάλας, ενώ η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Επισκοπή θα ξεκινήσει ουσιαστικά αύριο.

Απόντας θα είναι ο Χαλκιαδάκης, ενώ «ετοιμοπόλεμος» θα είναι ο Γενιτσαρίδης.