Ένας ακόμα λόγος που η νίκη επί της Δόξας Δράμας έγινε «φτωχότερη» για τον Εργοτέλη, είναι ο τραυματισμός του Μάριο Μπούντιμιρ ο οποίος αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο λόγω προβλήματος στο πέλμα, και η παρουσία του θεωρείται δύσκολη στο ματς του Σαββάτου με το Λεβαδειακό.

Ο τραυματισμός δεν είναι καινούριος βέβαια για τον Κροάτη επιθετικό ο οποίος είχε μείνει ξανά φέτος εκτός δράσης εξαιτίας του ίδιου προβλήματος μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο ποδοσφαιριστής χθες πονούσε και έκανε υπέρηχο για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, όμως όπως ανέφεραν από το ιατρικό τιμ σʼ αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να περιμένουμε 1 ή 2 μέρες για να διαπιστώσουμε αν μπορεί να αντεπεξέλθει.

Αντίθετα πιο αισιόδοξα είναι τα πράγματα για το Μπετο που έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα ακολουθήσει την αποστολή στη Λιβαδειά με τις πιθανότητες να είναι πάντως κατά πολύ μεγαλύτερες.

Στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου επανέρχονται οι Χίμπλινγκερ και Ολίσε οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας.