Ανατριχιαστικές περιγραφές από 13 παιδιά που κατέθεσαν

Η “Π” ανταποκρινόμενη στην απαίτηση της κοινής γνώμης απʼ ολόκληρη την Κρήτη δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του δράστη

Εξέλιξη που ήδη δρομολογείται με εισαγγελική εντολή


Εφιαλτικές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση παιδεραστίας που αποκαλύφθηκε στο Ρέθυμνο σε βάρος 47χρονου εκπαιδευτικού και προπονητή μπάσκετ Νίκου Σειραγάκη, ο οποίος συνελήφθη επʼ αυτοφώρω να επιδίδεται σε ασελγείς πράξεις με δύο 13χρονους αθλητές του στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο αριθμός των πιθανών θυμάτων δεν έχει …τέλος με βάση και την μακροσκελή λίστα των παιδιών που εξετάζουν. Ήδη έχουν καταθέσει 13 ανήλικοι που περιγράφουν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες την διαδικασία της σεξουαλικής «μύησης» που τους υπέβαλε ο «δάσκαλος» επί μήνες ή και χρόνια.

Τους οδηγούσε σε νεκροταφεία, ξωκλήσια και σπηλιές και τους υποχρέωνε σε «δοκιμασίες», τις οποίες ακόμα και οι αστυνομικοί δυσκολεύονται να περιγράψουν. Αποτροπιασμό όμως προκαλεί και το βίντεο που έχουν στην διάθεση τους.

Σε κατάσταση «νευρικού κλονισμού» βρίσκεται η κοινωνία του Ρεθύμνου αλλά και ολόκληρης της Κρήτης που παρακολουθεί πανικοβλημένη τις καταιγιστικές αποκαλύψεις. Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι γονείς των παιδιών που υποστηρίζονται ψυχολογικά.

Η Αστυνομία φοβάται την επόμενη ημέρα για όλους, όπως λέει.