Εκτός πλάνων Νίκου Αναστόπουλου βρίσκονται ο Αλέξης Κασμερίδης και ο Ιβάν Ρούσεφ. Οι δυο παίκτες ενημερώθηκαν ήδη από τον Νίκο Αναστόπουλο ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα του για τη νέα σεζόν και ειδοποιήθηκαν αμφότεροι να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους.

Και για τους δυο η απόφαση του τεχνικού του ΟΦΗ ήταν κάτι που δεν το περίμεναν. Ο Κασμερίδης είναι από τους πιο παλιούς παίκτες του ΟΦΗ παρότι ποτέ δεν αγωνίστηκε ως βασικός.

Προφανώς ο Αναστόπουλος έχει κάτι άλλο στο μυαλό του για την θέση κάτω από τα γκολπόστ. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι Βεζυρίδης, Ξενοδόχωφ ενώ ο ΟΦΗ πρόκειται να αποκτήσει ένα ακόμα τερματοφύλακα που θα διεκδικήσει θέση βασικού και ίσως ένα ακόμα με μικρότερη εμπειρία για επένδυση στο μέλλον.

Από την άλλη ο Ρούσεφ ενημερώθηκε ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του «Αναστό» λόγω αλλαγής συστήματος όπως του είπε ο προπονητής. Ο Ρούσεφ προσέφερε στον ΟΦΗ στο διάστημα που αγωνίστηκε ενώ ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στα μπαράζ.

Ωστόσο τις περισσότερες φορές ο προπονητής του τον είχε στον πάγκο γεγονός που έδειχνε ότι δεν τον υπολόγιζε ως πρώτη λύση.

Και οι δυο παίκτες πάντως έχουν συμβόλαιο (ο Κασμερίδης μέχρι τον Δεκέμβριο και ο Ρούσεφ για ένα χρόνο) και για να αποχωρήσουν πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό.

Αυτοί θα είναι οι δυο τελευταίοι παίκτες εκτός απροόπτου που θα αποτελέσουν παρελθόν ενώ σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις εκκρεμεί η υπόθεση του Καμπάνταη η οποία μέχρι σήμερα ή αύριο το πολύ θα έχει κλείσει και αυτή έτσι ώστε στη συνέχεια να αρχίσουν οι μεταγραφές.

Ο ΟΦΗ αναχωρεί αύριο για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία του μέχρι τις 20 Αυγούστου.