Αποθεωτικές εκδηλώσεις προς τον Ισλανδό Έιντουρ Γκούντγιονσεν επεφύλασσαν χθες στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» περίπου 1500 φίλοι της ΑΕΚ.
Ο 32χρονος επιθετικός έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της ΠΑΕ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση αποτελώντας μια από τις μεγαλύτερες «ατραξιόν» του πρωταθλήματος της Σουπερ Λίγκα. Ο Ισλανδός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από την ΑΕΚ, πριν αναχωρήσει για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στη Σλοβενία.
Ατρόμητος
Παίκτης του Ατρόμητου είναι από χθες ο Ντένις Επστάιν. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός που είχε αποτελέσει και φετινό στόχο του Εργοτέλη πριν την απόκτηση του Κουτσιανικούλη έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Περιστερίου.

