Ο Γιώργος Τσακογιάννης προστίθεται στον ήδη προφυλακισμένο, Β. Καρακούλια, και είναι ο δεύτερος κατηγορούμενος που προφυλακίζεται για το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια και τα παράνομα στοιχήματα!
Ο Γιώργος Τσακογιάννης ενώπιον του 9ου ανακριτή επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «Δεν συμμετέχω σε καμία εγκληματική οργάνωση, δεν έχω δωροδοκήσει κανένα πρόσωπο για να αλλοιώσω το αποτέλεσμα αγώνα και βέβαια δεν έχω νομιμοποιήσει ποτέ έσοδα προερχόμενα από εγκληματικές δραστηριότητες. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ένας φερέγγυος και αξιόπιστος επιχειρηματίας, που έχω χόμπι το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Τελικά έπειτα από περίπου 3 ώρες οι δικαστικές αρχές δεν πείστηκαν για την αθωότητα του και διέταξαν την προφυλάκιση του!
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι Σταύρος Ψωμιάδης Ανδρέας Δημόπουλος, Θανάσης Ντότσης, Δημήτρης Ζαβαντίας και Νίκος Παντέλης. Για τον πρώτο ισχύει χρηματική εγγύηση 250.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από την χώρα για τους άλλους τρεις πρώτους περιοριστικοί όροι, ιδιαίτερα αυστηροί, αφού το ποσό εγγύησης φτάνει στις 200.000 ευρώ και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μια φορά το μήνα, ενώ για τον Έλληνα προπονητή είναι πιο ευχάριστες, για τον ίδιο, οι εξελίξεις αφού η εγγύηση φτάνει στις 15.000.
Η απολογία των Ζαμάνη και Μπέου συνεχίζονταν μέχρι αργά το βράδυ.