Με την λήξη των τοπικών πρωταθλημάτων ο ΣΥΔΚΑΚ είδε, όπως ήδη έχουμε γράψει, το μέλος του Δημήτρη Χατζημάρκο να περνά τα προστάζ (στην πρώτη 18αδα ανάμεσα σε 57 υποψήφιους) διαιτητών και τη νέα περίοδο να μπορεί να διευθύνει αγώνες Γʼ ανδρών και Α2 γυναικών. Η Διοίκηση του ΣΥΔΚΑΚ με ανακοίνωσή της τον συγχαίρει για την επιτυχία του και επίσης συγχαίρει όλες τις ομάδες του νησιού που πήραν τίτλο αλλά και εκείνες που έδειξαν να αναγνωρίζουν και να συμπαρίστανται στις προσπάθειες των διαιτητών. Επίσης συγχαίρει την ΕΚΑΣΚ για την διοργάνωση και συμπαράσταση που έδειξε στον σύνδεσμο.

Τέλος εύχεται στο “Ηράκλειο” να πετύχει τον στόχο του (άνοδο) στους αγώνες κατάταξης.



Oι ορισμοί

Οι Πίγκας - Δαρλαμήτσος θα διευθύνουν το εκτός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Δούκα την Κυριακή. Στο ματς Ρέθυμνο - Αρκαδικός ορίστηκαν οι Γκούμας - Βαρδάλος - Παπαφωτίου (κομ. Γιαννακουδάκης) και στο Κηφισιά - Αρκάδι οι Κωνσταντινίδου - Παπαδημητρόπουλος.

Οι διαιτητές του ΣΥΔΚΑΚ που σφυρίζουν σε Εθνικά πρωταθλήματα: Αμύντας - Ολυμπιάδα (Α2): Επιτροπάκης, Δράμα- Πανερυθραϊκός (Α2): Κατραχούρας, Κηφισιά - ΜΕΝΤ (Βʼ): Μαλαμάς.