Στα μέσα Ιουνίου προγραμματίζεται να γίνει στην Κρήτη συνάντηση με Έλληνες και ξένους επενδυτές που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στο νησί. Η συνάντηση στην οποία αναμενεται να συμμετάσχουν και ξένοι πρέσβεις οργανώνεται από την κρατική εταιρεία “Invest in Greece” και την Περιφέρεια Κρήτης.

Όπως είπε ο χθες ο κ. Αρναουτάκης έχει συνεχή επαφή με τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Συγγρό και έχει συμφωνηθεί ότι η πρώτη συνάντηση μετά την Πελοπόννησο θα γίνει στην Κρήτη.

Θα δούμε ποιοι επιχειρηματίες θα έρθουν, αλλά ξέρουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό χωρίς να αποκλείεται και ο χώρος της μεταποίησης.



Η εταιρεία και το Τοπλού



Να σημειώσουμε πάντως ότι η εταιρεία “Invest in Greece” η οποία όπως αποκάλυψε πρόσφατα η “Π”... διαφήμιζε την επένδυση στο Τοπλού τώρα ανέκρουσε πρύμνα!

Μετά τις αποκαλύψεις και τα όσα ήρθαν στο φως η κρατική εταιρεία... απέσυρε το κείμενο που αφορούσε τη συγκεκριμένη επένδυση για να δικαιολογηθεί αυτό που είχε απαντήσει και ο κ. Συγγρός ότι έγινε τυχαία! Συγκεκριμένα η Invest in Greece έχει αφαιρέσει από την ιστοσελίδα της την αναφορά στο έργο του Κάβο Σίδερο.

Επίσης άλλη διεύθυνση δίνει η Minoan Croup στην ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο και που παρέπεμπε πριν στην αναφορά στο έργο αυτό ενώ τώρα παραπέμπει αλλού. Πάντως η κρατική εταιρεία ξέχασε να σβήσει από την ιστοσελίδα της δήλωση της Loyalward!!!