Παιχνίδια κομβικής σημασίας δίνουν οι ομάδες της πόλης μας στην 22η αγωνιστική της Γʼ Εθνικής που διεξάγεται αύριο. Περιθώρια για «στραβοπατήματα» δεν υπάρχουν, ειδικά για τον Εργοτέλη που υποδέχεται την Ένωση Ιλίου ενώ και το «Ηράκλειο» θέλει οπωσδήποτε νίκη στη Χαλκίδα κόντρα στην Παναγίτσα.

Η ομάδα του Γιώργου Μακράκη παίζει τη μισή και πλέον παραμονή στην αναμέτρηση του Λίντο που θα ξεκινήσει στις 5μμ. Ο αντίπαλός της δεν έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο αλλά η ποιότητά του είναι ικανή να δημιουργήσει προβλήματα στους γηπεδούχους που δεν έχουν σημαντικές απουσίες. Στον Εργοτέλη ξέρουν καλά ότι αν περάσουν το εμπόδιο της Ένωσης Ιλίου, θα αυξήσουν τις ελπίδες για τη σωτηρία καθώς ακολουθούν τρία θεωρητικά εύκολα ματς με τους ουραγούς της κατάταξης πριν από τη δύσκολη έξοδο στα Πατήσια. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα και ελπίζουν ότι θα έχουν ικανοποιητική συμπαράσταση από τον φίλαθλο κόσμο.

Το ματς θα διαιτητεύσουν οι Μπούσιας – Κωνσταντινόπουλος (κομ. Τζωρτζάκης).

Το «Ηράκλειο» φιλοξενείται από την 5η Παναγίτσα με σκοπό το «διπλό» που θα το διατηρήσει σε θέση οδηγού στον όμιλο. Οι παίκτες του Μανόλη Δημητριάδη θέλουν να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική τους ανάκαμψη απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο που φαίνεται να έχει σώσει την παρτίδα αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία. Το περσινό πάθημα της τοπικής ομάδας στην ίδια έδρα δεν έχει ξεχαστεί,γεγονός που αυξάνει τον βαθμό αυτοσυγκέντρωσης των φιλοξενούμενων.

Διαιτητές της συνάντησης (4 μ.μ.) θα είναι οι Παπαφωτίου – Αναγνώστου.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής:

Ίκαρος -Φιλαθλητικός

Σπόρτιγκ-Λιβαδειά

Ψυχικό-Αργοναύτης

Γέρα-Ιωνικός ΝΦ

Π. Φάληρο - Χαλκίδα.