Ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι με τον Ηρακλή αναμένεται να είναι ο Σέρχιο Λεάλ. Ο Ουρουγουανός επιθετικός έχει τράβηγμα στον τετρακέφαλο και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ θα δοκιμάσει να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς στο τέλος της εβδομάδας.

Η διακοπή του πρωταθλήματος συνήθως δεν …κάνει καλό στον Εργοτέλη, όμως στην περίπτωση του Λεάλ θα ωφελήσει την τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων» που θα μπορεί να υπολογίζει σε μια επιπλέον λύση.

Στο μεταξύ στο προχθεσινό παιχνίδι με τη Λάρισα ο Αλεξόπουλος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και σήμερα θα αποφασιστεί πού θα εκτίσει την ποινή του.

Ο Μάρις Βερπακόφσκις ενσωματώθηκε χθες στην Εθνική Λετονίας για το παιχνίδι με το Ισραήλ που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο και αναμένεται να επιστρέψει την επομένη για την προετοιμασία του αγώνα με τον Ηρακλή.

Σήμερα θα ενσωματωθούν με την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων και οι Καρέλης – Χρυσοφάκης για τις φιλικές αναμετρήσεις με τον Ατρόμητο που θα γίνει αύριο, και με το αντίστοιχο συγκρότημα του Βελγίου που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο Μπέρινγκεν. Χθες το πρόγραμμα περιλάμβανε αποθεραπεία για τους παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί με τη Λάρισα, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις σε μικρούς χώρους.

Οι παίκτες του Εργοτέλη θα επιστρέψουν ξανά στις προπονήσεις σήμερα το πρωί, καθώς χθες δόθηκε ρεπό από την τεχνική ηγεσία.