Θεατής της αγωνιστικής που έρχεται στην Σούπερ Λίγκα θα είναι ο Εργοτέλης καθώς όπως είναι γνωστό η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ δεν ορίστηκε λόγω των ευρωπαικών υποχρεώσεων της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αναγκαστικά λοιπόν οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ρεπό και περιμένουν τα αποτελέσματα στα άλλα ματς για να δουν πού θα βρίσκονται μετά το πέρας της 23ης αγωνιστικής. Από την πλευρά τους το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μείνουν “ζεστοί” και για το λόγο αυτό σήμερα θα γίνει το φιλικό με τον ΑΟΧ στις 11 το πρωί στο βοηθητικό του Παγκρητίου.

Ο Νίκος Καραγεωργίου είναι σίγουρο ότι δεν θα ήθελε στο σημείο αυτό την διακοπή αφού η ομάδα του είχε βρει ένα ρυθμό και πήγαινε από νίκη σε νίκη ενώ δεν αντιμετώπιζε και ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Όμως στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορεί να γίνει αλλιώς και ο Εργοτέλης το μόνο που έχει να κάνει είναι να σκέφτεται και να προετοιμάζεται για το ματς με την ΑΕΚ. Ουσιαστικά, δηλαδή, η ομάδα του Ηρακλείου θα δώσει τρία σερί ματς στην έδρα της και μετά τις νίκες επί Πανιωνίου και Καβάλας θέλει να… τριτώσει το καλό με ανάλογο αποτέλεσμα κόντρα και στην ΑΕΚ. Η προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι θα αρχίσει ουσιαστικά από την ερχόμενη Δευτέρα και ο τεχνικός του Εργοτέλη θα έχει σήμερα τη δυνατότητα να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του πριν αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου.

Κατα τα άλλα όλα είναι έτοιμα και για ένα ακόμα φιλικό που θα γίνει μετά το ματς με την ΑΕΚ. Ο Εργοτέλης θα υποδεχθεί την Φιλαδέλφεια Γιούνιον στο μεταξύ τους φιλικό που θα γίνει στις 28 Φεβρουαρίου. Η αμερικανική ομάδα θα βρίσκεται στην Κρήτη την ερχόμενη Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου όπου και θα παραμείνει στο Ηράκλειο μέχρι τις 9 Μαρτίου πραγματοποιώντας στο Ηράκλειο το δεύτερο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της.

Το φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου και θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο.