Ως μια ευκαιρία να αποσπαστεί από έναν από τους δύο διώκτες του (παίζουν μεταξύ τους Φιλαθλητικός-Ενωση Ιλίου που είναι 2οι με ένα βαθμό λιγότερο) βλέπει το “Ηράκλειο”, που είναι πρώτο στον 2ο όμιλο της Γʼ Εθνικής, το ντέρμπι με τον Εργοτέλη. Φυσικά το έργο του είναι δύσκολο μια και έχει αρκετά προβλήματα. Ο Στεφανάκης δεν παίζει λόγω κατάγματος στο δάχτυλο του χεριού του ενώ Χαρίσης, Πετράκης, Κωτούλας έχουν χάσει πολλές προπονήσεις λόγω τραυματισμών. “Είναι ένα τοπικό ντέρμπι το οποίο κρύβει παγίδες. Είναι περισσότερο ματς ψυχολογίας, με κόσμο και πίεση.
Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μην έχουμε προβλήματα”, μας λέει ο πλέι μέικερ της ομάδας Αλέξης Πετράκης και τονίζει: “Εμείς θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε το αήττητο σερί μας και να αφήσουμε πιο πίσω έναν από τους διώκτες μας, Φιλαθλητικό-Ενωση Ιλίου, που παίζουν μεταξύ τους.
Τυχόν ήττα θα είναι εκτός προγράμματος και θα μας στοιχίσει. Θα μας ρίξει από την κορυφή και δεν ξέρω τι θα συμβεί τώρα. Το πρωτάθλημα είναι περίεργο φέτος”.
Ο 24χρονος αθλητής πιστεύει ότι ο αγώνας θα κριθεί “στη συγκέντρωση και στα τρικ του Εργοτέλη ο οποίος όπως και στον αʼ γύρο, θα προσπαθήσει να μπερδέψει την επίθεσή μας. Αν έχουμε συγκέντρωση θα βρούμε λύσεις για να έχουμε το πάνω χέρι”. Πού ποντάρει όμως η ομάδα του για να πάρει τη νίκη; “Στην ποιότητα των παικτών. Εχουμε καλύτερη ομάδα. Βέβαια έχουμε ιώσεις και τραυματισμούς αλλά η ποιότητα θα κερδίσει”. Και ο αθλητής του “Ηράκλειο” ζητάει την συμπαράσταση του κόσμου.
“Ο κόσμος πρέπει να έρθει στο γήπεδο. Παίζουν δυο καλές ομάδες και γενικά φέτος οι ομάδες του Ηρακλείου πηγαίνουν καλά και θέλουμε την συμπαράσταση των φιλάθλων η οποία μέχρι σήμερα δεν είναι η αναμενόμενη”.

