Με το “σπαθί” της παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα η Επισκοπή, που πέτυχε σαρωτική νίκη χθες στο γήπεδό της επί του Ακρίτα με το ευρύ σκορ 5-0. Η ομάδα του Χρήστου Βασιλείου είχε σε μεγάλη μέρα τους Χαρατσή και Νικολάου, που εκτός από τα δύο γκολ που σημείωσαν ο καθένας ήταν οι κορυφαίοι του αγώνα.

Το σκορ άνοιξε στο 69ʼ ο Χαρατσής, γεγονός που βοήθησε στον ψυχολογικό τομέα τους παίκτες της Επισκοπής (1-0).

Στο 44ʼ ο Νικολάου ανατράπηκε από τον Καραθάκη και ο διαιτητής κ. Μουρτζάκος υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Νικολάου ήταν εύστοχος και το 2-0 γεγονός.

Στο 65ʼ ο Μιχιελακάκης με εξαιρετική ενέργεια “τροφοδότησε” το Νικολάου που “έγραψε” το 3-0, ενώ στο 67΄ο Χαρατσής έκλεψε την μπάλα από το Σφυρή πλάσαρε το Σαπουνάκη και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 78ʼ ο Σαπουνάκης απέκρουσε εντυπωσιακά μετά από εκτέλεση φάουλ του Καψαλάκη. Στη συνέχεια της φάσης ο Μ. Κατσαμάς εκτέλεσε κόρνερ και ο Μιχελακάκης με κεφαλιά “έκλεισε” το σκορ (5-0).

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Επισκοπή αγωνίστηκε χωρίς τον Παναγιώτη Καρόμπα που απομακρύνθηκε από την ομάδα.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Κελαϊδής, Μανταδάκης, Χαρατσής, Κατσαμάς, Πετράκης, Καψαλάκης, Φραντζεσκάκης (73ʼ Γασπαράκης), Καραβιώτης, Μιχελακάκης, Αντιασβίλι, Νικολάου.

ΑΚΡΙΤΑΣ: Σαπουνάκης, Χαλκιαδάκης, Θεοδωρακάτος Β., (82ʼ Σκρέκας), Καραδάκης, Σφυρής, Μάνος, Καγλατζής, Πετράκης Π., Ορφανός, Θεοδορουδάκης, Ανιτσάκης.