Πραγματικό ντέρμπι έγινε χθες στις Ασίτες ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΠΟΑ, με το τελικό 0-0 να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν πλούσιο θέαμα, σʼένα παιχνίδι που έλειψε μόνο το γκολ. Μοιραίος για τον ΠΟΑ ο Συσκάκης που είχε τρια δοκάρια.

Η ισοπαλία διατήρησε και τις δύο ηρακλειώτικες ομάδες στις θέσεις τους στο βαθμολογικό πίνακα. Οι Ασίτες στην 4η και ο ΠΟΑ στην 3η θέση.

Από το ξεκίνημα του αγώνα και οι δύο ομάδες έδειξαν τις διαθέσεις τους.

Μάλιστα στο 13ʼ οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ, με τον Ποτηράκη το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιτ.

Ο ΠΟΑ τα έχει με την τύχη του, καθώς στο 16ʼ ο Συσκάκης έκανε το σουτ, για να χτυπήσει η μπάλα στο δοκάρι.

Ο ίδιος παίκτης στο 19ʼ με κεφαλιά έστειλε και πάλι την μπάλα στο δοκάρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα πάλι ο Συσκάκης με πλασέ δεν κατάφερε να νικήσει το Ζαχαριουδάκη που απέκρουσε.

Στο 30ʼ οι Ασίτες “άγγιξαν” το γκολ, όταν μετά από κόρνερ του Κοζορώνη, ο Οικονομάκης έκανε την κεφαλιά για να φύγει η μπάλα άουτ.

Στο 38ʼ ο Χούτρης γύρισε στο Σταυρακάκη τον πρόλαβε όμως την τελευταία στιγμή ο Σινάνης.

Στο 43ʼ ο Τριχάκης σουταρε για να αποκρούσει ο πορτιέρο των Ασιτών ενώ στο 62ʼ ο Χούτρης δεν κατάφερε να νικήσει το Σινάνη.

Ο Συσκάκης ατύχησε και στο 63ʼ, όταν για τρίτη φορά “σημάδεψε” το δοκάρι, ενώ στο 83ʼ ο Σεραφειμίδης έκανε το σουτ, για να φύγει η μπάλα άουτ.

Από τις Ασίτες ξεχώρισαν οι Ζαχαριουδάκης, Οικονομάκης ενώ από τον ΠΟΑ καλύτεροι ήταν οι Σινάνης Οικονομάκης Φ.

Παράπονα για τη διαιτησία του κ. Τσαγκαράκη εξέφρασαν και οι δύο ομάδες.

Από τις Ασίτες υποστήριξαν ότι το γκολ του Ποτηράκη δεν έπρεπε να ακυρωθεί ως οφσάιντ.

ΑΣΙΤΕΣ: Ζαχαριουδάκης, Ρουμπάκης Γ., Κοζορώνης, Οικονομάκης, Δεληστεφανής, (82ʼ Αποστολάκης Γ.), Τσερεβελάκης Μ., Ρουμπάκης Μ., Χούτρης, (76ʼ Δασκαλάκης), Ποτηράκης, Τσερεβελάκης Ν., (46ʼ Μανιαδάκης), Σταυρακάκης.

ΠΟΑ: Σινάνης, Καπετανάκης, (86ʼ Μπαδιεριτάκης), Λεμπιδάκης, Ανυφαντάκης, Οικονομάκης Φ., Μαθιουδάκης, Τριχάκης, (60ʼ Σεραφειμίδης), Πετράκης Γ., Καστελιαννάκης, (60ʼ Φραγκιαδάκης), Συσκάκης, Χαλκιαδάκης.



ΔΗΛΩΣΕΙΣ - Πρώτη Λεκάκη από την κερκίδα

Ντεμπούτο από την κερκίδα έκανε ο νέος προπονητής των Ασιτών Αντώνης Λεκάκης, ο οποίος δεν κατάφερε να κοουτσάρει την ομάδα του από τον πάγκο. Ο νεαρός τεχνικός, όπως είναι γνωστό είχε αποβληθεί στον αγώνα με τον Ακρίτα και δεν είχε το δικαίωμα να παραμείνει εντός του γηπέδου.

Οδηγίες έδινε από την κερκίδα πάνω από τον πάγκο των Ασιτών μέσω του βοηθού του Μανόλη Ψωμά.

Ο παίκτης-προπονητής των Ασιτών είδε με ευχαρίστηση την ομάδα του να επανέρχεται θετικά μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. “Μετά από ένα μήνα διακοπής νομίζω ότι η ομάδα παρουσιάστηκε καλή και γενικά έγινε ένα καλό ματς”, είπε και συνεχίζοντας πρόσθεσε:

“Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία, όπως και έγινε. Ετσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, όποιος έβαζε το γκολ, θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Ευχαριστώ το Δ.Σ. των Ασιτών για την ευκαιρία που μου έδωσε να ξεκινήσω την καριέρα προπονητή από το περιφερειακό πρωτάθλημα”.

Ο Μανόλης Πατεμτζής τεχνικός του ΠΟΑ αναφέρθηκε στα τρια δοκάρια του Μιχάλη Συσκάκη, τονίζοντας τα εξής:

“Είχαμε καλό ρυθμό σʼόλη τη διάρκεια του αγωνα και νομίζω ότι μας αδικεί το σκορ, καθώς είχαμε τρια δοκάρια.

Είμαι ευχαριστημένος από τους μικρούς σε ηλικία παίκτες. Αυτός είναι και ένας από τους στόχους μας, να δίνουμε ευκαιρίες στους νέους και να αναδείξουμε ταλέντα.

Εύχομαι στον Αντώνη Λεκάκη καλή επιτυχία στη νέα καριέρα προπονητή που ξεκίνησε”.