Με τον Ολίσε τα είχε δικαιολογημένα μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου ο τεχνικός του Εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου, χαρακτηρίζοντας αντισυναδελφική τη συμπεριφορά του Νιγηριανού, ο οποίος, όπως τόνισε, πρόκειται να τιμωρηθεί.

“Ήταν αντισυναδελφική η συμπεριφορά του Ολίσε γιατί άφησε μόνους τους τους συμπαίκτες του να δίνουν τη μάχη γιʼ αυτό και θα τιμωρηθεί για αυτή του την ενέργεια», είπε ο Καβαλιώτης προπονητής ο οποίος αναφερόμενος στο παιχνίδι εμφανίστηκε ικανοποιημένος «Έγινε ένα καλό παιχνίδι όπου το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ.

Πιο κοντά στη νίκη ήμασταν εμείς. Έγινε καλή προσπάθεια από τους παίκτες ειδικά στα τελευταία 30 λεπτά”, δήλωσε ο Καραγεωργίου ο οποίος ερωτώμενος για τη φάση του πέναλτι του Μπουντιμίρ, αποκρίθηκε:

«Όλοι λένε ότι ήταν πέναλτι. Αυτήν την εντύπωση έχω κι εγώ. Ο διαιτητής δεν ήθελε όμως να το δώσει. Τι να κάνουμε όμως;».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά ο Καραγεωργίου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια ακόμα προσθήκη.

“Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι. Αν προκύψει ενδεχομένως να κανουμε μεταγραφή. Ο Κυριακίδης ήταν μια κίνηση για το μέλλον χωρίς να σημαίνει ότι δε μπορεί να βοηθήσει από τώρα”



Τσιώλης: «Δίκαια διαμαρτύρεται ο Εργοτέλης»

Χωρίς παρωπίδες μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Τσιώλης, παραδεχόμενος ότι αν κάποια ομάδα δικαιούται να διαμαρτύρεται για τις αμφισβητούμενες φάσεις, αυτή είναι ο Εργοτέλης.

Ο κ. Τσιώλης παραδέχτηκε επίσης ότι οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι και έφτασαν πιο κοντά στη νίκη, ενώ ξεκαθάρισε οριστικά το θέμα της παραμονής του Σολάκη το όνομα του οποίου εμπλέχτηκε μεταγραφικά στο ρεπορτάζ του ΟΦΗ, τονίζοντας ότι ο έμπειρος επιθετικός θα παραμείνει στο Βόλο.

«Αν δικαιούται κάποιος να φωνάζει για πέναλτι αυτός είναι ο Εργοτέλης. Μετά την αποβολή του Ολίσε δεν εκμεταλλευτήκαμε την αριθμητική μας υπεροχή. Αν μια ομάδα δικαιούται κάτι περισσότερο από το ματς αυτή είναι ο Εργοτέλης”.



Μπουντιμίρ “Ήταν πέναλτι”

Κατηγορηματικός ότι του έγινε πέναλτι στη φάση του 91ʼ ήταν ο Μάριο Μπουντιμίρ. “Ήταν πέναλτι αλλά τώρα τέλειωσε. Ήταν λάθος του διαιτητή. Παίξαμε καλύτερα, όμως δεν είχαμε τύχη.” τόνισε ο Κροάτης επιθετικός.