Δεν έχουν τελειωμό τα βάσανα του Εργοτέλη

Ο ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ, ΩΣΤΟΣΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΙΑΛΟΥΣΗΣ, ΔΕΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΚΕ Ο ΡΟΜΑΝΟ, ΕΝΩ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΟΙ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ


Δεν του έφταναν οι συνεχόμενες ήττες, η κακή εικόνα που βγαίνει προς τα έξω αγωνιστικά και η δύσκολη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται, έχει να αντιμετωπίσει και ένα... κάρο αγωνιστικά προβλήματα.

Ο λόγος φυσικά για τον Εργοτέλη που εν όψει του αυριανού αγώνα (5.15 μ.μ.) στο Παγκρήτιο με τον Ολυμπιακό που είναι εξαιρετικά κρίσιμος και σημαντικός, βλέπει και πάλι το "απουσιολόγιο" να είναι σχεδόν γεμάτο.

Δύο παίκτες έχουν τεθεί οριστικά εκτός, ένας θα βρίσκεται μάλλον στην αποστολή χωρίς καν να έχει κάνει προπόνηση και ταυτόχρονα υπάρχει και ένα μεγάλο ερωτηματικό. Πιο συγκεκριμένα. Η χθεσινή προπόνηση των "κιτρινόμαυρων" είχε αρχικά ένα ευχάριστο γεγονός καθώς ο Φραγκουλάκης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στο πόδι και προπονήθηκε κανονικά θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου. Εξέλιξη άκρως θετική καθώς ο Ηρακλειώτης μέσος ήταν από τους καλύτερους στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και σαφέστατα μια πιθανή απουσία του θα ήταν μεγάλη απώλεια. Την ίδια ώρα όμως οι ειδήσεις από τα υπόλοιπα μέτωπα των τραυματιών δεν είναι καθόλου ευχάριστες. Ο Αλεξόπουλος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και χθες έκανε θεραπεία, όπερ σημαίνει ότι θα δει το αυριανό παιχνίδι από την εξέδρα. Παρέα θα του κάνει και ο Τζούνιορ που μπορεί χθες να αύξησε τους ρυθμούς στο ατομικό του πρόγραμμα, ωστόσο είναι δεδομένο ότι δεν θα προλάβει την αναμέτρηση με τους πρωτοπόρους. Ατομικό πρόγραμμα έκανε χθες και ο Ρομάνο που νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ωστόσο εικάζεται ότι θα μπορέσει να προπονηθεί σήμερα το πρωί και έστω με μία προπόνηση να βρίσκεται στον πάγκο, ελλείψει και άλλων καλών εναλλακτικών λύσεων, έτσι ώστε να παίξει για λίγο αν παραστεί ανάγκη. Όλα αυτά πριν την έναρξη της προπόνησης καθώς στην διάρκεια της αποχώρησε τραυματίας και ο Γιαλούσης. Ο Ηρακλειώτης αμυντικός που επίσης είχε πολύ καλή παρουσία με την ΑΕΚ, ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έφυγε άμεσα για τα αποδυτήρια όπου του έγιναν οι πρώτες ιατρικές κινήσεις. Για τον Γιαλούση τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν επίσης σήμερα με τις πιθανότητες να δείχνουν μοιρασμένες. Κοντολογίς. Εκτός θα μείνουν οι Τζούνιορ, Αλεξόπουλος, ο Ρομάνο αν και ανέτοιμος θα είναι μάλλον στην 18άδα, ενώ τίποτα δεν μπορεί να προβλεφθεί στην περίπτωση του Γιαλούση. Τουλάχιστον εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Χίμπλιγκερ.

Ξανά ο Σαρρής στην 11άδα

Ο νεαρός Γιώργος Σαρρής θα βρίσκεται όπως όλα δείχνουν στην αρχική 11άδα του αυριανού αγώνα, για δεύτερη σερί φορά μετά το ματς με την ΑΕΚ. Αυτό τουλάχιστον φάνηκε στο χθεσινό δίτερμα στο οποίο ο Καραγεωργίου δεν έκανε καμία αλλαγή στο αρχικό σχήμα των βασικών. Πιο συγκεκριμένα η 11άδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Καβαλιώτης τεχνικός θα αποτελείται από τους Δασκαλάκη, Ρουμπάκη (δεξιά), Βίσιο, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ στην άμυνα, τον Σαρρή ως αμυντικό χαφ, τους Ολίσε και Φραγκουλλάκη ως ενδιάμεσοι και τους Λεάλ, Μπουντιμίρ, Βερπακόφσκις στην επίθεση. Σε περίπτωση που αγωνιστεί ο Γιαλούσης τότε μάλλον θα πάει αριστερά ο Ρουμπάκης και θα μείνει εκτός ο Βίσιο. Οι "κιτρινόμαυροι" θα προπονηθούν για τελευταία φορά σήμερα το πρωί στις 10. 30 και έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.