Πολλοί μιλούν για τον γάμο του αιώνα… Μάλλον υπερβάλλουν, όπως και να έχει πάντως, ο πρίγκηπας William, γιος της αδικοχαμένης Νταϊάνα και του Καρόλου της Αγγλίας είναι ένα πρόσωπο που απασχολεί καθημερινά τα media κυρίως λόγω του δεσμού του με την Kate Middleton. Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και 8 χρόνια, χώρισαν δύο φορές, αλλά η αγάπη τους τελικά νίκησε και θα επισημοποιηθεί μέσα στο 2011 με έναν πριγκηπικό γάμο, όπως αποκαλύπτει το Us Weekly. Εκπρόσωπος των ανακτόρων δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο στο περιοδικό, ωστόσο οι πηγές που θέλουν την Kate να γίνεται πριγκήπισσα είναι πολλές και αξιόπιστες.

Eξάλλου τα πρόσωπα του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της αγαπημένης του Κειτ Μιντλετον πρόκειται να σχεδιαστούν σε ένα ειδικό εορταστικό νόμισμα, που θα κυκλοφορήσει το 2011. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mail», το εν λόγω νόμισμα αποτελεί προάγγελο του γάμου του Ουίλιαμ με την Κέιτ, αφού είναι μαζί πολλά χρόνια. Το παλάτι έχει αναθέσει σε έναν ειδικό το σχεδιασμό του νομίσματος, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα από τη μία του όψη θα είναι ασημένιο και από την άλλη χρυσό. Ένα προσχέδιο του νομίσματος διέρρευσε στη δημοσιότητα, ωστόσο ακόμα κανείς δεν γνωρίζει απόλυτα πώς ακριβώς θα είναι. Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα, το ζευγάρι έχει αποφασίσει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας γιʼ αυτό και προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση. Πάντως, το 2011 είναι σημαδιακή ημερομηνία προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο πριγκιπικός γάμος, καθώς τον Ιούνιο είναι τα 90ά γενέθλια του δούκα του Εδιμβούργου, ενώ τον Αύγουστο, αν ζούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, θα έκλεινε τα 50 της χρόνια. Να σημειωθεί ότι η Κέιτ Μιντλετον είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό, και δη στους Βρετανούς, που την παρομοιάζουν με την Νταϊάνα. Η απλότητα, η κομψότητα και το γεγονός ότι δεν ανήκει στους γαλαζοαίματους την έχουν φέρει πιο κοντά στους απλούς ανθρώπους, ενώ η φιλανθρωπική της δράση είναι επίσης αρκετά σημαντική.

Ο Γουίλιαμ γνώρισε την Κέιτ στο Πανεπιστήμιο St. Andrews της Σκοτίας όταν ήταν συμφοιτητές το 2001. Στο δεύτερο ακαδημαϊκό έτος, το 2002 συγκατοικούσαν σε ένα διαμέρισμα τεσσάρων δωματίων στην πανεπιστημιούπολη Φάιφ, μαζί με άλλους δύο φοιτητές. Την επόμενη χρονιά οι τέσσερις τους μετακόμισαν αργότερα σε ένα κτήμα, λίγο πιο έξω από την πόλη. Έκαναν κολλητή παρέα και έβγαιναν όλοι μαζί συνέχεια στα μπαράκια της πόλης. Η Κέιτ άσκησε μεγάλη επιρροή και μάλιστα θετική στον Γουίλιαμ καθώς ο μέλλοντας βασιλιάς της Αγγλίας ήθελε να εγκαταλείψει τις σπουδές του από το δεύτερο έτος. Αυτός ήταν και ο λόγος που η οικογένεια του Γουίλιαμ άρχισε να την βλέπει με καλό μάτι.