«Αν παίξουμε όπως στην Καβάλα, καλύτερα να μείνουμε στο Ηράκλειο»
ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΧΘΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από δέκα ημέρες, ωστόσο ο Νίκος Καραγεωργίου δεν έχει... χωνέψει ακόμα την εμφάνιση του Εργοτέλη στην Καβάλα και φροντίζει σε κάθε ευκαιρία να φέρνει ως παράδειγμα την συγκεκριμένη αναμέτρηση, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να στείλει μήνυμα στους παίκτες του.

«Αν παίξουμε όπως στην Καβάλα, καλύτερα να μείνουμε στο Ηράκλειο», είπε χαρακτηριστικά χθες στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Εργοτέλη ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με την ΑΕΚ, τονίζοντας επίσης ότι η ομάδα του θα πρέπει να δείξει ένα ακόμα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από αυτό στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Στην αρχική του τοποθέτηση ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε: «Θέλουμε να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα. Στους δύο προηγούμενους αγώνες με την Καβάλα και τον ΠΑΟΚ χάσαμε, σε αυτό το ματς δικαιούμασταν κάτι περισσότερο, ενώ στην Καβάλα δεν δικαιούμασταν τίποτα. Μπροστά μας έχουμε πάλι ένα μεγάλο παιχνίδι και αυτό κάνει επιτακτική την ανάγκη των βαθμών. Ξέρουμε με ποιον αντίπαλο παίζουμε, αλλά αυτή τη χρονική στιγμή με όποιον και αν παίζαμε θα θέλαμε να πάρουμε βαθμούς. Αυτά τα παιχνίδια είναι ένα μεγάλο κίνητρο για τους παίκτες και πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλό μας εαυτό για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι».
Στη συνέχεια ο τεχνικός του Εργοτέλη έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσεχή αντίπαλο της ομάδας του: «Την ΑΕΚ την είδαμε στον αγώνα με την Άντερλεχτ. Έτσι όπως την είδαμε, έτσι θα είναι περίπου και στο μεταξύ μας παιχνίδι. Έχει αγωνιστικά προβλήματα, αλλά  η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ, μια μεγάλη ομάδα, παίζει στην έδρα της με τον κόσμο της, ενώ διαθέτει παίκτες που μπορούν να ανατρέψουν κάποια πράγματα ανά πάσα στιγμή μέσα στο παιχνίδι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για το ματς. Αν όμως εμφανιστούμε όπως με την Καβάλα, καλύτερα να μείνουμε στο Ηράκλειο. Αν πάλι παίξουμε όπως στα υπόλοιπα παιχνίδια, με εξαίρεση αυτό με τον Παναθηναϊκό, τότε έχουμε ελπίδες για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Έχουμε και εμείς κάποια προβλήματα με δύο σημαντικές απουσίες του Τζούνιορ και του Χίμπλιγκερ. Εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να προετοιμάσουμε την ομάδα κατάλληλα έτσι ώστε να κερδίσουμε το ματς».
Μιλώντας περισσότερο για την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του και τις αυξομειώσεις στην απόδοσή της, τόνισε: «Εμείς για να μπορέσουμε να αλλάξουμε επίπεδο, θα πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία. Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε και να εφησυχάζουμε. Θα πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία που δείξαμε στην Καβάλα. Όταν παίζεις δυο εκτός έδρας παιχνίδια κερδίζεις το ένα και στο άλλο παρουσιάζεις τέτοιο πρόσωπο είναι νοοτροπία δημόσιου υπαλλήλου και πρέπει να αλλάξει. Η ήττα στην Καβάλα είναι αυτή που με πείραξε περισσότερο από όλα τα παιχνίδια, καθώς στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ προσπαθήσαμε, ενώ στην Καβάλα καθόλου».
Τέλος απέφυγε να μιλήσει για το αν έχει σχέδια αλλαγών εν όψει του Γενάρη, έστειλε όμως σαφέστατο μήνυμα: «Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση και δεν υπάρχει καμία σκέψη για τον Ιανουάριο. Αν έρθει όμως η στιγμή να αλλάξουμε κάτι και πρέπει να το κάνουμε, θα το αλλάξουμε…».