Tα θέματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος του Ηρακλείου, τέθηκαν επί τάπητος στην συνάντηση που είχαν χθες, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη» κ. Δημήτρης Γιαννουλάκης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Νεκτάριος Σερμάκης όπως και στελέχη της παράταξης, με το διοικητικό συμβούλιο του εμπορικού συλλόγου.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στα προβλήματα που στραγγαλίζουν το εμπόριο, όπως η έλλειψη αναπτυξιακής πολιτικής, και ειδικά αυτή την περίοδο, η έλλειψη ρευστότητας και η δυσκολία συναλλαγών με τις τράπεζες.
Τα προβλήματα δυστυχώς όπως υπογράμμισαν τα μέλη του εμπορικού συλλόγου δεν σταματούν εκεί.
Η γραφειοκρατία, το ασταθές φορολογικό περιβάλλον και κυρίως η πληγή του παραεμπορίου αναπτύχθηκαν στη συνάντηση που έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.
Ο κ. Γιαννουλάκης δεσμεύτηκε, ότι με όλες του τις δυνάμεις, θα προωθήσει τα αιτήματά τους και θα παλέψει για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τους εμπόρους, στο αιρετό περιφερειακό συμβούλιο που θα προκύψει μετά τις επικείμενες αυτοδιοίκητες εκλογές του Νοεμβρίου.
Σήμερα ο κ. Γιαννουλάκης θα συναντηθεί με την διοίκηση του Συλλόγου των κτηνοτρόφων στα γραφεία της ΕΑΣΗ.

