Σαν την... λερναία ύδρα τα προβλήματα στον Εργοτέλη

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΧΙΜΠΛΙΝΓΚΕΡ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΠΕΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ


H προετοιμασία του Εργοτέλη σε Παγκρήτιο και Ολλανδία πέρασε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ωστόσο με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων οι τραυματισμοί είναι πιο συχνοί και θυμίζουν... λερναία ύδρα.

Στο πρώτο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρ. δεν έπαιξε ο Χίμπλινγκερ και σχεδόν με το ξεκίνημα τραυματίστηκε ο Σασιασβίλι και τώρα που επέστρεψε ο Αυστριακός αμυντικός στις προπονήσεις, "λαβώθηκε" ο Μπέτο. Ο έμπειρος μέσος από την Κυριακή νιώθει ενοχλήσεις κοντά στον τετρακέφαλο (στο ραπτικό) και χθες που εξετάσθηκε από τους γιατρούς φάνηκε να έχει υποστεί τράβηγμα. Ένα τράβηγμα που μπορεί να είναι ήπιας μορφής, παρόλα αυτά όμως δεν αποκλείεται να του στερήσει την συμμετοχή στο Κυριακάτικο ματς του Βόλου. Ο Μπέτο που ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα θα δοκιμάσει σήμερα να προπονηθεί σε αυξημένους ρυθμούς και αν τα καταφέρει θα υπάρχουν ελπίδες, διαφορετικά θα μείνει εκτός αποστολής όπως πιθανότατα και ο Σασιασβίλι που μπορεί να προπονείται σε πιο εντατικούς ρυθμούς, ωστόσο φαίνεται πως δύσκολα θα προλάβει. Σε ατομικό επίπεδο γυμνάστηκε χθες και ο Καρέλης, όμως οι λόγοι ήταν καθαρά προληπτικοί μιας και ο νεαρός είχε υποχρεώσεις με την Εθνική νέων και ήταν ήδη καταπονημένος. Αντίθετα ο Χίμπλινγκερ αλλά και ο Γιαλούσης (είχε χτυπήσει στο φιλικό με την Χερσόνησο), προπονούνται κανονικά και υπολογίζονται από τον Καραγεωργίου. Kατά τα άλλα οι "κιτρινόμαυροι" προπονήθηκαν τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα, ενώ στα αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο προπονητής της ομάδας δεν έδωσε ρεπό στους παίκτες αυτή την εβδομάδα. Οι "κιτρινόμαυροι" το πρωί προπονήθηκαν σε υψηλούς ρυθμούς με σε ασκήσεις ταχυδύναμης στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου, ενώ οι τερματοφύλακες γυμνάστηκαν επίσης εντατικά υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Ξημεράκη. Το απόγευμα το πρόγραμμα είχε περισσότερη μπάλα και ασκήσεις τακτικής.

Δεν προπονήθηκε ο Βερπακόφσκις

Ένας άλλος σημαντικός "πονοκέφαλος" για τον Καραγεωργίου είναι το γεγονός ότι ο Βερπακόφσκις δεν προπονήθηκε χθες καθώς η πτήση του από την Λετονία έφτασε στο Ηράκλειο μετά τις 7 το βράδυ. Ο έμπειρος επιθετικός μπορεί να έπαιξε και στα δύο ματς της Εθνικής της χώρας του με Κροατία και Μάλτα, σκοράροντας μάλιστα στο δεύτερο παιχνίδι, επί της ουσίας όμως θα μπορέσει να προπονηθεί τρεις φορές με τους συμπαίκτες του στον Εργοτέλη και ο Καβαλιώτης τεχνικός προβληματίζεται για τον αν θα τον χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

• Η οικογένεια του Εργοτέλη εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον προπονητή των ακαδημιών της ομάδας μας Γιώργο Καρανδινό και στους οικείους του για τον θάνατο του πατέρα του, Δημήτριου.