Το ροκ με τη λαϊκή μουσική, τη μπαλάντα με τους δημοτικούς ήχους, το μπουζούκι με τα σαξόφωνα & τα συνθεσάιζερ κατάφεραν να «παντρέψουν» οι αγαπημένοι τραγουδοποιοί, Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας, οι οποίοι έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην ελληνική μουσική σκηνή του δεκαετία του ʼ80.

Το Ηράκλειο είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους Αφούς Κατσιμίχα την Τετάρτη 16 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η μουσική των Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα δε χρειάζεται συστάσεις, βγαίνει από την καρδιά της δεκαετίας του ʽ80 γεμάτη συναισθήματα και φτάνει μέχρι σήμερα, ζεστή, ζωντανή και αληθινή. Μια φωνή που άλλοτε γίνεται παιχνίδι και άλλοτε σοβαρεύει, άλλοτε διαμαρτυρία και άλλοτε ποίηση, αλλά ποτέ δε χάνει την ουσία και την αυθεντικότητά της. Από τα «Ζεστά Ποτά» του 1985 έως το τελευταίο live album τους που κυκλοφόρησε είκοσι χρόνια αργότερα, το 2001 και το «Στους ελαιώνες της αγάπης» που κυκλοφόρησε το 2002, η πορεία των αδελφών Κατσιμίχα ήταν πάντα συνεπής. Γιʼ αυτό και το ελληνικό κοινό τους ακολούθησε και τους ακολουθεί με συγκινητική αφοσίωση ακόμα και μετά την απόφασή τους να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας, 10 χρόνια μετά από την τελευταία αποχαιρετιστήρια συναυλία τους το 2001, επανασυνδέονται μουσικά και περιοδεύουν ξανά, έχοντας στο πλευρό τους αξιόλογους συνεργάτες.

Μετά από δέκα χρόνια, φαίνεται ότι «τίποτα δεν έχει αλλάξει»!

Δισκογραφικά, οι Αφοί Κατσιμίχα έχουν να παρουσιάσουν τις παρακάτω δουλειές «Ζεστά Ποτά» (1985), «Όταν σου λέω πορτοκάλι να βγαίνεις» (1987), «Απρίλη Ψεύτη» 1989, «Υπάρχει λόγος» (1992), «Η αγέλαστη πολιτεία και οι καλικάντζαροι» (1996), «Παράλληλη Δισκογραφία» (1997), «Τρύπιες Σημαίες» (2000(, «20 Χρόνια Live» (2001), και «Στους Ελαιώνες της Αγάπης» (2002)

Την οργάνωση και επιμέλεια της παραγωγής έχει αναλάβει η εταιρεία Γαλαξίας Παραγωγές.

Χρυσός Χορηγός είναι η Τράπεζα Κύπρου. Χορηγός είναι οι Minoan Lines. Το ξενοδοχείο Astoria Capsis θα φιλοξενήσει το σχήμα.

Τα εισιτήρια αναμένονται να κυκλοφορήσουν τις επόμενες μέρες.

Το κοινό για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνεί στο τηλεφωνικό κέντρο της Γαλαξίας Παραγωγές 2810 528170.