Υπό άλλες συνθήκες ο βαθμός στο Αγρίνιο θα αποτελούσε επιτυχία αλλά η εμφάνιση της ομάδας του δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Νίκο Γκουλή να χαμογελάσει. Ο τεχνικός του ΟΦΗ παρουσιάστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος από την εικόνα κυρίως στο αʼ ημίχρονο και δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια. “Δεν μπήκαμε καλά στο ματς” είπε ο κ. Γκουλής για να προσθέσει: “το σκορ αδικεί τον Παναιτωλικό που έχασε πολλές ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα με αφήνει παγερά αδιάφορο αλλά επειδή ο αντίπαλος μας ήταν πολύ καλός είμαι ικανοποιημένος.

Μόνο στο βʼ ημίχρονο σταθήκαμε καλά” τόνισε ο προπονητής της κρητικής ομάδας. Ο Νίκος Γκουλής είδε τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης από την φυσούνα καθώς στο 89ʼ αποβλήθηκε από τον διαιτητή Από την άλλη ο Γιάννης Νταλακούρας επεσήμανε: “Έγινε ένα καλό παιχνίδι σε ένα κακό γήπεδο.

Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Βάσει της απόδοσης μας δικαιούμασταν τη νίκη. Η δουλειά που κάνουμε καθημερινά βγαίνει στο γήπεδο. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση του. Τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα ελπίζω να τους πάρουμε σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια μας”.