Μονόδρομο αποτελεί για τον Μοχό η νίκη στο σημερινό ντέρμπι με τον Πατούχα που ανοίγει την αυλαία της 18ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι έχουν να κερδίσουν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κι αυτό αποτυπώνεται στην βαθμολογική τους θέση που είναι πολύ δύσκολη και τα περιθώρια πλέον έχουν στενέψει αρκετά. Στόχος της ομάδας του Μοχού είναι να κάνει μια νέα αρχή παίρνοντας μια βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Απών από την σημερινή αναμέτρηση θα είναι ο τιμωρημένος Μερκουλίδης και ο Κρητικάκης, που απουσιάζει για προσωπικούς λόγους. Στον αντίποδα, ο Ζαχαρίας Νοικοκυράκης μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μαρινάκη, που επέστρεψε από τη Δανία μετά τη δοκιμή του στην Άαλμποργκ.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο τα προβλήματα αυξάνονται για τον Πατούχα καθώς στο “απουσιολόγιο” του Μανόλη Παπαματθαιάκη εκτός από τους τιμωρημένους Σουργιά, Νικολαρά και Κοσμαδάκη και τους τραυματίες Σκουλούδη και Παπαδάκη προστέθηκε και το όνομα του Τσαγκαράκη, που υπέστη διάστρεμμα. Απών ακόμα από την αναμέτρηση κόντρα στο Μοχό θα είναι ο στρατευμένος Κάτελας, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Πετράκη, αφού ακόμη δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του. Στον Πατούχα δεν έχουν άγχος και παρά τα προβλήματα που υπάρχουν στόχος είναι η συνέχεια της ανοδικής πορείας της ομάδας η οποία αν και νεοφώτιστη αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος.