Μέλη σχεδόν απʼ όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο καρναβάλι συμμετείχαν στο μεγάλο πάρτι που διοργάνωσαν οι “Ουτοπικοί Σοκολατοποιοί” έξω από το στέκι τους δίπλα στην Ουτοπία.

Οι “Σοκολατοποιοί” αμέσως μετά το…τσίκνισμα στους δρόμους κατευθύνθηκαν στη βάση τους, για να υποδεχτούν πλήθος κόσμου και να γιορτάσουν μαζί τους τις απόκριες. Τα μέλη της ομάδας παρουσίασαν μέρος από τις χορογραφίες τους για το καρναβάλι, χόρεψαν με άλλες ομάδες που παραβρέθηκαν στο πάρτυ, ενώ έδωσαν την υπόσχεση να δημιουργήσουν ένα αποκριάτικο θεσμό που θα φέρνει κοντά και τις απόκριες όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

“Η ομάδα μας είναι μια μεγάλη παρέα που απλά μεταφέρει τον παλμό της στο καρναβάλι, προσκαλώντας όσους περισσότερους επιθυμούν να γίνουν μέρος αυτής της Μαγείας” αναφέρουν εκπρόσωποι της ομάδας, προσθέτοντας πως για τους Σοκολατοποιούς το Καστρινό Καρναβάλι είναι μία ακόμα χαρούμενη μέρα που πρέπει να αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία για την πόλη ως θεσμός.

Τα μέλη της ομάδας επίσης, δεν παραλείπουν να ευχαριστήσουν το δήμο, τις ομάδες του Κυνηγιού, αλλά και όλους όσους έχουν φροντίσει για την διοργάνωση.