Το φετινό αγωνιστικό εγχείρημα για τον Μανώλη Πατεμτζή είναι η άνοδος στη Γʼ Εθνική με το Γιούχτα. Πριν απʼ αυτό όμως υπάρχουν και άλλοι στόχοι που έχουν ήδη κατακτηθεί.

“Ο Γιούχτας έχει φτάσει πολύ ψηλά στην οργάνωση λειτουργώντας σε επαγγελματικά πρότυπα. Έχουμε καθιερωθεί στην κατηγορία και όλοι λένε τα καλύτερα για μας. Αυτό είναι πολύ σπουδαίο και μας δίνει κουράγιο για να ανεβάσουμε περισσότερο τον πήχη. Στόχος μας φέτος είναι το πρωτάθλημα όμως ακόμα κι αν δεν έρθει, δε θα είναι αποτυχία” επισημαίνει ο έμπειρος τεχνικός που δεν ξεχνάει τη μεγάλη του αγάπη. Τον ΟΦΗ. Ο ίδιος χαρακτηρίζει άλλωστε τον πιο σημαντικό σταθμό της ζωής του την 1η Ιουλίου 1987 όταν υπέγραψε συμβόλαιο με την κορυφαία Κρητική ομάδα. Ημερομηνία που συνέπεσε με τη γέννηση του γιου του Γιώργου.

“Δεν είναι εύκολο το φετινό εγχείρημα. Μετά από μια πενταετία προβλημάτων γίνεται μια καλή προσπάθεια για να οργανωθεί διοικητικά και να βρει χρήματα. Αν το χειμώνα γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες η άνοδος είναι εφικτή” θα μας πει.