Ο Ζαχαρίας Νοικοκυράκης είναι από χθες και επίσημα ο νέος τεχνικός της ομάδας του Μοχού.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα αποτελέσει τη διάδοχη κατάσταση μετά την παραίτηση του Άρη Βασιλείου η οποία έγινε δεκτή από τη διοίκηση του σωματείου στο έκτακτο συμβούλιο που συνεκλήθη. Βοηθός του Ζαχαρία Νοικοκυράκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα είναι ο Νίκος Διαμαντάκης που ανέλαβε παράλληλα χρέη προπονητή και στους Νέους Μοχού.

Ο Ζαχαρίας Νοικοκυράκης προπόνησε χθες για πρώτη φορά τους «κυανοκίτρινους», ενώ στο γήπεδο βρέθηκε και ο κ. Βασιλείου ο οποίος πριν την έναρξη της προπόνησης χαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές.

Χθες η διοίκηση του Μοχού εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί τον απερχόμενο τεχνικό για την προσφορά του στην ομάδα, τονίζοντας ότι σε πολύ λίγο χρόνο και με αντίξοες συνθήκες κατάφερε να στήσει ένα αξιόμαχο σύνολο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Μοχού έχει ως εξής:

«Χθες βράδυ ο προπονητής μας κ. Άρης Βασιλείου μας ανακοίνωσε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Το διοικητικό συμβούλιο συνήλθε εκτάκτως και έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Βασιλείου.

Ομόφωνα τα μέλη του συμβουλίου αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν από καρδιάς τον κ. Βασιλείου για την προσφορά του στην ομάδα. Σε πολύ δύσκολες στιγμές, όπως ήταν το καλοκαίρι, που μας πέρασε, κατάφερε από το μηδέν σε πολύ λίγο χρόνο και με αντίξοες συνθήκες να στήσει μια αξιόμαχη ομάδα.

Ο Α.Ο. Μοχού θεωρεί τιμή του που συνεργάστηκε με τον κ. Βασιλείου, μια προσωπικότητα που κοσμεί με την μεγάλη του πορεία και κυρίως με το ήθος του, το Κρητικό ποδόσφαιρο.

Νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Ζαχαρίας Νοικοκυράκης με βοηθό προπονητή το Νίκο Διαμαντάκη που αναλαμβάνει και την τεχνική ηγεσία στην δεύτερη ομάδα μας, τους Νέους Μοχού».