Ανακουφισμένος από την επιστροφή της ομάδας του στα νικηφόρα αποτελέσματα παρουσιάστηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τεχνικός του Γιούχτα Μανώλης Πατεμτζής. Στον αντίποδα η απογοήτευση για την εμφάνιση ήταν έκδηλη στο πρόσωπο του προπονητή του Ηρόδοτου Λάκη Καργιωτάκη που ανέλαβε την ευθύνη της ήττας.
«Μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα θέλαμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι στον Ηρόδοτο. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο μας δημιουργώντας ευκαιρίες τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Ειδικά μετά το γκολ παίξαμε απελευθερωμένα, παρά το ότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε πιο εύκολη τη νίκη μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη δίκαιη νίκη, αλλά και στον Ηρόδοτο για τα οργανωτικά βήματα που έχει πραγματοποιήσει» δήλωσε ο κ. Πατεμτζής.
«Για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα φταίω πρώτος εγώ και μετά τα παιδιά. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την εικόνα μας στο γήπεδο. Παρουσιαστήκαμε με διαφορετικό πρόσωπο απʼ ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια και ο Γιούχτας έφτασε δίκαια στη νίκη» ήταν οι δηλώσεις του Λάκη Καργιωτάκη που δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια επηρεασμένος εμφανώς από την εικόνα της ομάδας του.

