Ξ­εχωριστό χρώμα στους δρόμους της Κρήτης έδωσαν τα διαχρονικά αυτοκίνητα που συμμετείχαν στο 5ο Ιστορικό Φθινοπωρινό Ράλι Κρήτης που συνδιοργάνωσε το αγωνιστικό τμήμα της ΕΛΠΑ και ο ΔΑΟΗ.

Ο αγώνας πρόσφερε ωραίο θέαμα στους φίλους του αυτοκινήτου που συγκεντρώθηκαν κατά τη λήξη της εκδήλωσης στην Πλατεία Ελευθερίας για να θαυμάσουν από κοντά τα κλασσικά αυτοκίνητα.

Ο Διευθυντής της ΕΛΠΑ Γιάννης Λιονάκης αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΔΑΟΗ Γιάννη Δροσίτη για τη συμπαράσταση στην διοργάνωση της εκδήλωσης για δεύτερη χρονιά, εξέφρασε τη πεποίθηση το ιστορικό ράλι Κρήτης να γίνει θεσμός με τη συμμετοχή και ευρωπαικών πληρωμάτων. Ο κ. Δροσίτης συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες κατά την διάρκεια των απονομών στο Δημαρχείο Ηρακλείου κάνοντας λόγο για μία απόλυτα επιτυχημένη οργανωτικά εκδήλωση και ανανέωσε το ραντεβού για του χρόνου.

Το νήμα του τερματισμού έκοψαν πρώτοι οι Κατσαούνης – Μανσόλας που έλαβαν μέρος με μία Πόρσε του 1978

“Για δεύτερη φορά αγωνιστήκαμε στην Κρήτη και πραγματικά απολαύσαμε τον αγώνα. Η οργάνωση ήταν εξαιρετική και η φιλοξενία απαράμιλλη. Οι δρόμοι της Κρήτης με τις πολλές στροφές αποτελούν ιδανικές διαδρομές για τέτοιου είδους αγώνες”, δήλωσαν οι νικητές που έχουν παράδοση επιτυχιών στα ιστορικά ράλι.