
Μοχός και Γιούχτας θα διεκδικήσουν το τρίποντο στην έδρα του πρώτου θέλοντας να δώσουν συνέχεια στο καλό ξεκίνημα που πραγματοποίησαν.
Ο Μοχός θα παραταχθεί με μοναδικό απόντα το Σπυριδάκη ενώ στη διάθεση του Άρη Βασιλείου τίθεται ο Χωματάς.
«Ο Γιούχτας έχει πολύ καλή ομάδα όμως έχουμε τις δυνατότητες για να τον κερδίσουμε. Η νίκη είναι πολύ σημαντική για μας καθώς εκτός από το βαθμολογικό κέρδος θα μας επιτρέψει να δούμε διαφορετικά τη συνέχεια» ανέφερε χθες ο τεχνικός του Μοχού.
Στον αντίποδα μεγάλος απόντας για το Γιούχτα θα είναι ο τραυματισμένος Τσαφαντάκης, ενώ ο Μανώλης Πατεμτζής δεν μπορεί επίσης να υπολογίζει στους ανέτοιμους Ιερωνυμάκη, Μπασκάκη και Λουλιάδη.
«Ο βαθμός δυσκολίας του παιχνιδιού είναι μεγάλος. Θα αντιμετωπίσουμε μια νεανική ομάδα με όρεξη για να διακριθεί και με καλή ψυχολογία. Ο Τσαφαντάκης είναι σπουδαίος παίκτης για μας όμως αναγκαστικά θα μάθουμε να παίζουμε και χωρίς αυτόν» δήλωσε χθες ο κ. Πατεμτζής.

